Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

«Έχασα τον αδερφό μου και μετά από 6 μήνες έχασα και τον μπαμπά μου! Ήταν ένα τεράστιο ψυχολογικό πλήγμα που...» - Συγκλονίζει ο Άρης Σοΐλέδης (Video)

«Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Προσπάθησα να...»

3 Δεκεμβρίου 2023 11:39
«Έχασα τον αδερφό μου και μετά από 6 μήνες έχασα και τον μπαμπά μου! Ήταν ένα τεράστιο ψυχολογικό πλήγμα που...» - Συγκλονίζει ο Άρης Σοΐλέδης (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Συγκλόνισε ο Άρης Σοϊλέδης μίλώντας για τους θανάτους που βίωσε του πατέρα και του αδερφού του και μάλιστα μέσα σε 6 μόλις μήνες!

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην Survivor μίλησε ανοιχτά για τα γεγονότα που τον σημάδευσα, τον τραυματισμό του που ακολούθησε μετά τον θάνατο του πατέρα του αλλά και του αδερφού του. Αντίθετα, δείτε εδώ το ξεκαρδιστικό βίντεο του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά που έγινε viral σε λίγα λεπτά.

«Ξεκίνησε ένας τραυματισμός, ήρθε μετά από μία στεναχώρια και μία δύσκολη ψυχολογική κατάσταση, διότι εκείνο το 6μηνο πριν έρθει ο τραυματισμός είχα χάσει τον αδερφό μου και μετά από 6 μήνες έχασα και τον μπαμπά μου, και η ψυχολογία μου δεν ήταν καλή, για να μπορώ να αποδίδω το αναμενόμενο αγωνιστικά.

Το σώμα μου δεν τα εξωτερίκευε και όλο αυτό μετατράπηκε σε έναν τραυματισμό που δεν μπορούσα να αποφύγω και να θεραπευτώ. Και αυτό έφερε μία κόπωση στο σώμα μου, κατάσταση από την οποία δεν μπορούσα να βγω εύκολα. Είχα την τύχη να είμαι σε μία μεγάλη ομάδα, στην Στεάουα Βουκουρεστίου που είχε αξιόλογους ανθρώπους σε κάθε τομέα. Ήταν ένα τεράστιο ψυχολογικό πλήγμα και αυτό πέρασε και στο σώμα μου», είπε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης.

«Προσπάθησα να ενταχθώ στις προπονήσεις και να φτάσω στο επίπεδο των άλλων αθλητών. Λόγω των πολύωρων προπονήσεων που έκανα και της κακής ψυχολογικής κατάστασης ένιωσα ότι δεν μπορώ να ακολουθήσω τους ρυθμούς προπόνησης που είχα συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Εκεί κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά.», πρόσθεσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share