Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ελληνίδα θεά: Ποια είναι η νεαρή ηθοποιός που ψάχνουν όλοι στο Google - Ήταν παιδάκι και τώρα μεγάλωσε πολύ

Έγινε ολόκληρη γυναίκα και όλοι πια μιλούν γι' αυτή

1 Δεκεμβρίου 2023 17:38
Ελληνίδα θεά: Ποια είναι η νεαρή ηθοποιός που ψάχνουν όλοι στο Google - Ήταν παιδάκι και τώρα μεγάλωσε πολύ
Από Κυριάκος Μελλίδης

Η νεαρή Βάσια Γκολφινοπούλου είναι η όμορφη ηθοποιός που ψάχνουν όλοι τελευταία στις αναζητήσεις της Google ... κι όχι άδικα αφού όταν τη γνωρίσαμε πριν από 8 περίπου χρόνια μας κέρδισε με τη γλυκύτητα και το πηγαίο ταλέντο της.

Η Βάσια Γκολφινοπούλου είναι η τηλεοπτική μεγάλη κόρη της Βάσως Λασκαράκη, στην επιτυχημένη σειρά “Το σόι σου”. Εκεί υποδύθηκε την ευαίσθητη και παρορμητική Σάντρα, την έφηβη κόρης της Λυδίας και του Σάββα.

Σήμερα η νεαρή Βάσια είναι 19 ετών, σπουδάζει Νομική και βρίσκεται στο 2ο έτος, ενώ για πολλά χρόνια έκανε πρωταθλητισμό στη ρυθμική γυμναστική. Πρόσφατα έδωσε μια διαδικτυακή συνέντευξη, όπου αποκάλυψε ότι τα celebrity crush της είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ενώ δήλωσε ότι είναι φανατική Ολυμπιακός!

Τέλος, στην ερώτηση αν έχει κλέψει ποτέ, απάντησε: «Ήμουνα πολύ μικρή και στα ταμεία είχα κλέψει ένα μπρελόκ με φακό. Μετά, όταν γύρισα σπίτι, η μαμά μου το γύρισε πίσω».

«Ξεμπρόστιασμα» από Βάσω Λασκαράκη: «Στην Πολυκατοικία έπαιρνα ψίχουλα, τα λεφτά ήταν ελάχιστα σε σχέση με άλλους»

Σε ένα έμμεσο «ξεμπρόστιασμα» προέβη η Βάσω Λασκαράκη, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» και μίλησε για το ρόλο της στην Πολυκατοικία. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι έπαιρνε ψίχουλα και τα λεφτά ήταν ελάχιστα σε σχέση με άλλους.

Πιο συγκεκριμένα, η Βάσω Λασκαράκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έκανα δοκιμαστικά, έκανα κάστινγκ, με είχαν πάρει για κάποιες δουλειές που μετά όμως ακυρώθηκαν και συνέβησαν διάφορα από το 2005 μέχρι το 2008. Δεν με πτόησε όμως τίποτα. Με την ευκαιρία, δείτε τι δήλωσε για το διαζύγιο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Το 2008 έπαιζα έναν μεγάλο ρόλο στη σειρά «Έρωτας» του ΑΝΤ1 και τότε είχα γυρίσει στη Θεσσαλονίκη και είχα πει ότι θα πάω σε κάποια δοκιμαστικά. Είχα πάει σε πολλά εκείνον τον καιρό και ο ένας με έστελνε στον άλλον. Περνούσα δηλαδή από τις ταινίες στα θέατρα και από τα θέατρα στην τηλεόραση».

«Μέχρι που έφτασα στην Πολυκατοικία όπου και με έψαχναν από την εταιρεία παραγωγής, γιατί ήταν να κάνω ένα άλλο σίριαλ στο MEGA το οποίο δεν είχε γίνει. Έτσι λοιπόν πήγα μαζί με πολλές άλλες κοπέλες και κάναμε τα δοκιμαστικά για την Λουκία.

«Τα λεφτά της Πολυκατοικίας ήταν ελάχιστα το επεισόδιο, ανάλογα με το τι έπαιρναν οι άλλοι. Μιλάμε για δεκαπλάσια η διαφορά, στην ίδια σειρά, με τα γνωστά ονόματα. Εγώ έπαιρνα ψίχουλα. Για μένα όμως τον μήνα ήταν ένα πολύ σημαντικό ποσό» συμπλήρωσε, επίσης, η Βάσω Λασκαράκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share