Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποτραβήχτηκε από τα "φώτα", άλλαξε μαλλί: Τη 2η δασκάλα του «Καφέ της Χαράς» δεν τη γνωρίζει σήμερα ούτε ο Χάρης Ρώμας (photo)

Δεν την έχουμε δει να συμμετέχει σε κάποιο άλλο τηλεοπτικό σήριαλ

16 Μαρτίου 2023 10:16
Αποτραβήχτηκε από τα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Το Καφέ της Χαράς» είναι από τις ελάχιστες σειρές που μέχρι και σήμερα προβάλλεται σε επανάληψη και αποτελεί σενάριο των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά.

Στην δημοφιλή σειρά μεταξύ των άλλων ηθοποιών, πρωταγωνίστησε και η Αναστασία Νίκου, η οποία υποδύθηκε την Ελεονώρα Αρκουδέα, την δεύτερη δασκάλα του Κολοκοτρωνιτσίου, μετά την Αγλαΐα.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός Αναστασία Νίκου έπαιξε στον τρίτο κύκλο του σειράς και διατηρούσε σχέση με τον Διονυσάκη. Η αδυναμία της ήταν ο Λόρδος Μπάιρον και τα λουλούδια, ενώ μαζί με τον Διονυσάκη ετοιμάζονταν να φύγουν στο Λονδίνο ώστε να μην είναι πια κρυφή η σχέση τους.

Η ίδια μετά το τέλος της σειράς, αποτραβήχτηκε από τα «φώτα» της δημοσιότητας, ενώ δεν την έχουμε δει να συμμετέχει σε κάποιο άλλο τηλεοπτικό σήριαλ. Επίσης, θυμάστε τον γιατρό που ερωτεύτηκε η Ματούλα στο «Καφέ της Χαράς»; Θα πάθετε πλάκα με το πώς είναι σήμερα.

Δείτε πως είναι σήμερα:

Πως είναι σήμερα η 2η δασκάλα του «Καφέ της Χαράς»

Θυμάστε την παπαδιά από το «Καφέ της Χαράς»; Δεν έχετε ιδέα σε ποια μεγάλη ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη έχει παίξει

Θυμάστε την παπαδιά από το «Καφέ της Χαράς», την κουτσομπόλα του χωριού που έγινε ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό; Η ηθοποιός που την υποδύεται έχει εξαφανιστεί πια εδώ και αρκετά χρόνια, μετά από μια μεγάλη καριέρα.

Η Ράνια Ιωαννίδου, άλλωστε, έλειπε από τα νέα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1. Η Μαίρη Ραζή είχε μιλήσει και αποκάλυψε ποιον ρόλο θα υποδυόταν στο πολυαναμενόμενο «Καφέ της Χαράς», αναφερόμενη και στο λόγο, που απουσίαζε η παπαδιά, όπως λείπει και η... αρραβωνιαστικιά του γιου της.

«Και χρόνο δεν είχε και ψιλοπροβλήματα είχε», είπε αρχικά η ηθοποιός για την «παπαδιά» και πρόσθεσε: «Το θέμα υγείας είναι πολύ προσωπικό για τον καθένα και δεν μπορώ να απαντήσω εγώ. Από κοινού με τον Χάρη Ρώμα συμφώνησαν να μην παίξει. Ήθελε αλλά δε γινόταν».

Η ταινία όπου έχει παίξει η Παπαδιά

Η Ράνια Ιωαννίδου έχει κάνει σημαντική καριέρα τόσο στην τηλεόραση, όσο και στον κινηματογράφο.

Μία από τις πρώτες εμφανίσεις της Ράνιας Ιωαννίδου στη μεγάλη οθόνη ήταν μάλιστα και σε μία ταινία που έχουμε δει εκατοντάδες φορές. «Την Αλίκη στο Ναυτικό», που γυρίστηκε το 1960 και έκανε πρεμιέρα στις 20 Φεβρουαρίου 1961.

Η Ράνια Ιωαννίδου δεν είχε κάποιον μεγάλο ρόλο στην αγαπημένη ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη, αλλά μια μικρή εμφάνιση για λίγα μόλις δευτερόλεπτα.

Θυμάστε την παπαδιά από το «Καφέ της Χαράς»; Δεν έχετε ιδέα σε ποια μεγάλη ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη έχει παίξει

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share