Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

«Έσπασε» την σιωπή της η Ελένη Χατζίδου - «Πήρα χάπια αδυνατίσματος για τρεις ημέρες» (video)

«Στενοχωριέμαι που μπήκα σε αυτή τη διαδικασία»

28 Νοεμβρίου 2023 14:36
«Έσπασε» την σιωπή της η Ελένη Χατζίδου - «Πήρα χάπια αδυνατίσματος για τρεις ημέρες» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια προσωπική εξομολόγηση έκανε η Ελένη Χατζίδου στην εκπομπή της «Breakfast@Star» αναφερόμενη στα χάπια αδυνατίσματος που είχε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν. Με την ευκαιρία, δείτε το ξέσπασμα της παρουσιάστριας για τον Περικλή Κονδυλάτο.

Αφορμή στάθηκαν οι σχετικές δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην κάμερα της εκπομπής και στη ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου, όπου μίλησα ανοιχτά για τα χάπια που είχε πάρει για να χάσει κιλά.

«Απελπίζεσαι από αυτά που ακούς από τους γύρω σου, ακόμα κι αν το πρόβλημα που έχεις μπορεί να μην είναι μεγάλο. Ο καθένας ξέρει βέβαια για τον εαυτό του. Θα σας πω εγώ προσωπικό βίωμα, που με βλέπετε και με θεωρείτε μία κοπέλα αδύνατη», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου και συνέχισε: «Το τι πίεση έχω τραβήξει, γιατί οι τραγουδίστριες πρέπει να είναι ένα συγκεκριμένο πρότυπο όταν ανεβαίνουν στη σκηνή, που η σκηνή όλα τα διογκώνει και πρέπει να είσαι πιο μαζεμένη».

«Εγώ πήρα 5 κιλά πέρσι με το που ξεκίνησε η εκπομπή. Για αυτά τα 5 κιλά το τι μηνύματα μου έστελναν… πέρα απ’ το ότι με ρωτούσαν συνέχεια αν είμαι έγκυος, άλλοι μου έλεγαν: α τρως ε; Ξέρεις σε ποιο σημείο μου έκανε το κλικ; Εκεί που είπε ότι πήρε συγκεκριμένα χάπια για να του κοπεί η όρεξη. Έχω πάρει τέτοιο χάπι τρεις μέρες και μου έφερε τέτοια στεναχώρια. Στεναχωριέμαι πολύ που μπήκα σε αυτή τη διαδικασία.

Έχω πάει το παιδί μου στο κολυμβητήριο και συζητάω με μία άλλη μαμά, που μου λέει χαρούμενα πράγματα, και της το εμπιστεύτηκα. Της λέω: “να σου πω κάτι; Δεν καταλαβαίνω τι μου λες, είμαι σε μία φάση, πήρα ένα χάπι που κόβει την όρεξη γιατί έχω ξεφύγει και νιώθω σαν να με τραβάει μια στεναχώρια προς τα κάτω”», κατέληξε η Ελένη Χατζίδου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share