Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Έλυσε» τη σιωπή της η Τέτα Καμπουρέλη: «Ο Βασίλης Γκουρούσης είναι εκείνος που μου τηλεφωνεί και μου λέει πόσο δυστυχισμένος είναι»

Απασφάλισε η γνωστή αισθητικός

20 Νοεμβρίου 2023 12:26
«Έλυσε» τη σιωπή της η Τέτα Καμπουρέλη: «Ο Βασίλης Γκουρούσης είναι εκείνος που μου τηλεφωνεί και μου λέει πόσο δυστυχισμένος είναι»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη σιωπή της «έλυσε» η Τέτα Καμπουρέλη για τον Βασίλη Γκουρούση, αναφέροντας πως εκείνος είναι που της τηλεφωνεί και της λέει πόσο δυστυχισμένος είναι.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο, Γιάννη Αρμουτίδη.

Η γνωστή αισθητικός, μεταξύ άλλων, απάντησε στον Βασίλη Γκουρούση, ο οποίος την κατηγόρησε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι βρίσκεται πίσω από δημοσίευμα που έκανε λόγο για κρυφό γάμο μετά το διαζύγιό του.

Σας κατηγόρησε ο πρώην σύζυγός σας ότι χειραγωγείστε από τον νέο σας σύντροφο. Αισθάνεστε ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο;

Δεν μπορώ να το ερμηνεύσω. Όταν υπάρχει αγάπη, δεν υπάρχει χειραγώγηση.

Σε τηλεοπτική εκπομπή ο πρώην σύζυγός σας δήλωσε ότι του τηλεφωνείτε και του λέτε πόσο δυστυχισμένη είστε. Είναι αληθές;

Φυσικά και όχι. Το αντίθετο.

Αναζητάτε πάλι να επιστρέψετε σε εκείνον ή όχι;

Ποιος είναι ο λόγος να χωρίσω, αν ο γάμος μου δεν είχε προβλήματα; Είμαι μια χαρά με τον σύντροφό μου και σκέφτομαι το μέλλον μόνο μαζί του.

Σκέφτεστε σοβαρά το ενδεχόμενο ενός νέου γάμου;

Με τον σύντροφό μου κοιμόμαστε και ξυπνάμε μαζί. Είμαστε, λοιπόν, σαν παντρεμένοι. Βεβαίως και μπορεί να παντρευτούμε μελλοντικά.

Είστε ερωτευμένη με τον σύντροφό σας; Μοιραστείτε μαζί μας τα αισθήματά σας…

Δεν θα έμενα σε μια σχέση, αν δεν υπήρχαν αγάπη και σεβασμός. Είμαι ερωτευμένη και είναι ερωτευμένος.

«Και σε αυτό ψέματα λένε;»: Ο Βασίλης Γκουρούσης «κατακεραυνώνει» τη νέα σχέση της Τέτας Καμπουρέλη (video)

Τις πρώτες κοινές φωτογραφίες της Τέτας Καμπουρέλη με τον νέο της σύντροφο σχολίασε ο πρώην σύζυγός της, Βασίλης Γκουρούσης.

Μιλώντας στη Σοφία Μανουσακίδου και στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Yes, ο θεατρικός παραγωγός αναρωτήθηκε πώς γίνεται η αισθητικός να δηλώνει ευτυχισμένη, ενώ του τηλεφωνεί και του λέει ότι είναι δυστυχισμένη.

«Στην Καισαριανή δε μένουν. Αλλού μένουν. Καμία σχέση η Καισαριανή. Και σε αυτό ψέματα λένε; Μάλλον μένουν στο σπίτι αυτού του κυρίου, που είναι κάπου στη Συγγρού» είπε αρχικά ο Βασίλης Γκουρούσης και απάντησε για τις σχέσεις του σήμερα με την Τέτα Καμπουρέλη: «Έχουμε τρία παιδιά και τρία εγγόνια. Αυτό το fake, το ψεύτικο, εμένα δε με αντιπροσωπεύει. Σας το λέω υπεύθυνα, ότι είναι ψεύτικο πράγμα, το οποίο θα ‘σκάσει’. Να είναι ευτυχισμένοι, αλλά εμένα να με αφήσουν στην ησυχία μου. Είναι με τον άνθρωπό της, είναι εκεί που είναι, ας κάτσει εκεί και να μην ασχολείται μαζί μου».

«Όταν ένας άνθρωπος λέει ότι είναι ευτυχισμένος, δεν παίρνει τηλέφωνο τον πρώην άνδρα της και του λέει ότι είμαι δυστυχισμένος. Καταλάβατε; Επειδή έχουμε τρία παιδιά και τρία εγγόνια δε θέλω να πω κάτι άλλο. Ήμασταν αγαπημένο ζευγάρι, τι πάει να πει αυτό; Μετά από την περιπέτεια που πέρασα, οι άνθρωποι που έμειναν δίπλα μου είναι κι εκείνοι που με αγαπούν πραγματικά» κατέληξε ο Βασίλης Γκουρούσης στην κάμερα του Open.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share