Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Τράβηξε τα βλέμματα η «γαλαζοαίματη» εμφάνιση της Έλενας Ράπτη: «Κοστίζει» χιλιάδες ευρώ από πάνω μέχρι κάτω (photos)

Για βόλτα με τον πατέρα της στο κέντρο της Αθήνας

2 Νοεμβρίου 2023 15:44
Τράβηξε τα βλέμματα η «γαλαζοαίματη» εμφάνιση της Έλενας Ράπτη: «Κοστίζει» χιλιάδες ευρώ από πάνω μέχρι κάτω (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σπάνια εμφάνιση στην «καρδιά» της Αθήνας έκανε η Έλενα Ράπτη, για βόλτα και ψώνια συνοδευόμενη από τον πατέρα της, Δημήτρη.

Η υφυπουργός Τουρισμού επέλεξε ένα μαύρο πουκάμισο, λευκή πλισέ φούστα σε μίνι μήκος και μαύρα T-bar παπούτσια, τα οποία έχουν καθιερωθεί στην γκαρνταρόμπα αλλά και στις πασαρέλες των κορυφαίων οίκων, όπως Chanel, Isabel Marant, Armani και Εtro.

Έλενα Ράπτη

Έλενα Ράπτη

Έλενα Ράπτη

Πρόκειται για μια από τις σπάνιες φορές που η πολιτικός δείχνει τον πατέρα της, καθώς προσπαθεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια την εντοπίζει ο φακός, είτε με την οικογένειά της είτε με τον σύντροφό της, Γιάννη Μπρατάκο.

Μέσα στη χαρά η Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η νέα αλλαγή στην εμφάνισή της και οι φωτογραφίες που μοιράστηκε

Μετά την εκθαμβωτική εμφάνιση σε νυχτερινή έξοδο, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι μέσα στη χαρά και μοιράστηκε φωτογραφίες με τη νέα αλλαγή που έκανε.

Η ίδια αποφάσισε να αλλάξει τη φωτογραφία προφίλ της στο Instagram, αφαιρώντας το άβαταρ που είχε επιλέξει να έχει με τα ξανθά μαλλιά σε μαύρο φόντο, ύστερα από την επίθεση με βιτριόλι και να βάλει μια κανονική δική της φωτογραφία.

Μάλιστα, όπως σχολίασε «Μετά από δική σας «απαίτηση» εδώ και μήνες, επιτέλους..new photo προφίλ!», επιλέγοντας μία φωτογραφία, με ένα μεγάλο χαμόγελο και ροζ κραγιόν στα χείλη.

Δείτε την ανάρτηση

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Έχω ένα σώµα γεµάτο ουλές, σηµάδια και µοσχεύµατα» - Σπαρακτική κατάθεση ψυχής για τον «Γολγοθά» της (photo)

Μία σπαρακτική κατάθεση ψυχής έκανε η Ιωάννα Παλιοσπύρου για τον «Γολγοθά» της, μέσα από μία συνέντευξη που έδωσε στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και στη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου. Παράλληλα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου "δίκασε" την Σοφία Βογιατζάκη για την "λατρεία" προς τον Κιμούλη.

Αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχθηκε από μία άγνωστη με βιτριόλι πριν από χρόνια, η οποία της άλλαξε τη ζωή και την εμφάνιση. Εξήγησε, λοιπόν, πως το αντιμετωπίζει μετά από τόσο καιρό, έχοντας πραγματοποιήσει και κάποια χειρουργεία ανάπλασης ουσιαστικά, αλλά και ποια είναι τα συναισθήματά της όταν παρατηρεί τα βλέμματα του κόσμου γύρω της.

«Κάθε καλοκαίρι κάνω και ένα βήµα παραπέρα, αλλά δυστυχώς ακόµα και ένα µπάνιο στη θάλασσα το βιώνω µε πολύ στρες. Έχω ένα σώµα γεµάτο ουλές και σηµάδια και µε µια φοβερή ευαισθησία στον ήλιο και πρέπει να προστατεύοµαι συνεχώς. ∆εν θα µπορέσω ποτέ να περιγράψω µε λέξεις το σοκ που έχει υποστεί το σώµα µου και πόσο πολύ έχει παλέψει για να επιβιώσει», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Πάντα το φρόντιζα και µε ενδιέφερε να έχω µια όµορφη και περιποιηµένη εµφάνιση. ∆εν είχα ποτέ τατουάζ ή σηµάδια. Μετά την επίθεση, έχω παντού ουλές και µοσχεύµατα. Αν µε πειράζει; Ναι, µε πειράζει. Βιώνω ακόµα δύσκολες στιγµές. Όµως, δεν εγκαταλείπω τον αγώνα µου! Κάθε σηµάδι που βλέπω πάνω µου σκέφτοµαι πως είναι η απόδειξη ότι κατάφερα να νικήσω τον θάνατο, και αυτό είναι ένα πολύ µικρό τίµηµα».

«Ξέρω πως µπορεί να µε αναγνωρίζουν, λόγω της περίεργης εµφάνισης. Συχνά όλη αυτή η κατάσταση καταλήγει υποσυνείδητα σε στρες και νεύρα. Μαθαίνω σιγά σιγά να τα αντιµετωπίζω και να τα διαχειρίζοµαι, γιατί η άλλη επιλογή είναι να αποµονωθώ στο σπίτι. ∆εν θα ενοχληθώ ποτέ από βλέµµατα ή συµπεριφορές που ξέρω πως συµβαίνουν από θαυµασµό, αγάπη», κατέληξε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share