Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

«Χώρισα γιατί δεν υπήρχε σεβασμός. Ελπίζω να μην δω κάπου έξω τον πρώην σύζυγό μου» - Ξεσπάθωσε η Τέτα Καμπουρέλη για τον Βασίλη Γκουρούση (Video)

«Εννοείται ότι έχω νιώσει...»

31 Οκτωβρίου 2023 11:00
«Χώρισα γιατί δεν υπήρχε σεβασμός. Ελπίζω να μην δω κάπου έξω τον πρώην σύζυγό μου» - Ξεσπάθωσε η Τέτα Καμπουρέλη για τον Βασίλη Γκουρούση (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε event βρέθηκε η Τέτα Καμπουρέλη και παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους μιλώντας για τον χωρισμό της από τον Βασίλη Γκουρούση και το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά. Παράλληλα, ο Βασίλης Γκουρούσης «κατακεραύνωσε» τη νέα σχέση της Τέτας Καμπουρέλη.

«Χώρισα γιατί δεν υπήρχε σεβασμός. Ελπίζω να μην δω κάπου έξω τον πρώην σύζυγό μου»

«Ποτέ δεν ξέρεις, γιατί όχι; Φυσικά» απάντησε η Τέτα Καμπουρέλη στο ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά.

Όσον αφορά τον γάμο και το διαζύγιο με τον Βασίλη Γκουρούση, η Τέτα Καμπουρέλη είπε:

«Εννοείται ότι έχω νιώσει σε σχέση να μην υπάρχει σεβασμός και για αυτό χώρισα κιόλας. Δεν έχει τύχει να δω κάπου έξω τον πρώην σύζυγό μου και ελπίζω να μην συμβεί. Δεν χρειάζεται πια, ο καθένας στον δρόμο του».

Στα «μαχαίρια» Γκουρούσης και Καμπουρέλη: «Δεν έχω να πω κάτι άλλο για την πρώην μου, ρωτήστε εκείνη...»

Στα «μαχαίρια» βρίσκονται ο Βασίλης Γκουρούσης και η Τέτα Καμπουρέλη με τον πρώην σύζυγο της αισθητικού να δηλώνει «δεν έχω να πω κάτι άλλο για την πρώην μου, ρωτήστε εκείνη...».

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Σοφία Μανουσακίδου. Με την ευκαιρία, δείτε τη βίλα της Τέτας Καμπουρέλη.

«Δεν ξέρω τι έχουν πάει οι ηθοποιοί και θέλουν να γίνουν παρουσιαστές. Αν κάποιος μπει στα χωράφια των ηθοποιών, λένε ότι δεν έχει σπουδάσει και ότι δεν έχει άδεια. Αυτοί όμως θέλουν να μπουν στην τηλεόραση και στην παρουσίαση. Υπάρχουν και ταλαντούχοι άνθρωποι που μπορούν να το κάνουν», είπε αρχικά ο Βασίλης Γκουρούσης.

Ο Βασίλης Γκουρούσης είπε για την Τέτα Καμπουρέλη που εξέφρασε την επιθυμία της να παντρευτεί ξανά: «Με γεια της με χαρά της, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, ρωτήστε εκείνη. Εγώ δεν έχω να πω κάτι άλλο για την πρώην μου».

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share