Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Αποκαλυπτικός ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Ομοφυλόφιλος φίλος με φίλησε ξαφνικά και τον κλώτσησα» (video)

«Ένιωσα ότι ξεφτιλίστηκα», δήλωσε ο γνωστός επιχειρηματίας

18 Οκτωβρίου 2023 12:58
Αποκαλυπτικός ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Ομοφυλόφιλος φίλος με φίλησε ξαφνικά και τον κλώτσησα» (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Για ένα περιστατικό με έναν ομοφυλόφιλο φίλο του, αλλά και για το γεγονός ότι κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του, λόγω χρεών στο κράτος και την εφορία, μίλησε μεταξύ άλλων ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος στο «Πρωινό Σουσού».

«Μεγάλωσα μέσα στην πιάτσα, στο Μεταξουργείο. Παρακολούθησα όλη αυτή τη σταδιοδρομία που έγινε με τους ομοφυλόφιλους, με τις αδερφούλες, με το αδερφάτο, αυτό το κίνημα, το οποίο εμένα, και στο μαγαζί μου μέσα είχα και φίλους είχα και στο σπίτι μου έμπαιναν…», δήλωσε αρχικά ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος. Με την ευκαιρία, δείτε την δήλωση της Σισσυς Χρηστίδου για τους ομοφοβικούς.

Σε ερώτηση για το αν υπήρχε τραγουδιστής με οικογένεια που να είχε κάνει όμως κάποιο παραστράτημα, απάντησε: «Πλάκα κάνεις; Θα σου πω περιστατικό με έναν φίλο μου, μεγάλο ζεν πρεμιέ στην Ελλάδα. Το ήξερα ότι είναι ομοφυλόφιλος και με έπιασε και με φίλησε στο στόμα, ξαφνικά. Μέχρι να προλάνω, του έχωσα μια κλωτσιά στις σκάλες. Ξεφτιλίστηκα, μπήκα μέσα και πλενόμουν με νερό».

Αναφορικά με το σπίτι που κοντεύει να χάσει από κατάσχεση: «Μετά το μνημόνιο το επάγγελμά μου είχε τεράστια κάμψη. Δεν είχα κάνει σωστή διαχείριση των οικονομικών μου. Μου έχει μείνει μια ελπίδα, το δικαστικό σώμα. Έχω κάνει κάποια δικαστήρια και αναμένω τα αποτελέσματα. Ό,τι και να γίνει θα το δεχτώ. Θα βρω έναν άνθρωπο να το πάρει και να πάρει το κράτος στα λεφτά, γιατί δεν χρωστάω σε ιδιώτες, χρωστάω στο κράτος. Δεν θέλω να λένε ότι ο Αργύρης δεν πλήρωσε».

Έριξε «βόμβα» ο Παύλος Μαρινάκης: «Μέσα στην 4ετία ο νόμος για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών»

Στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ βρέθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, και έριξε «βόμβα», αναφέροντας για πρώτη φορά πως ο νόμος για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών θα γίνει μέσα στην 4ετία.

Ο ίδιος άφησε να εννοηθεί ότι υπουργοί και βουλευτές θα ψηφίσουν κατά συνείδηση.

Μάλιστα, σχετικά με την επίθεση του Αχιλλέα Μπέου στον Στέφανο Κασσελάκη, τόνισε ότι τα λεγόμενά του «θα ελεγχθούν για από τη δικαιοσύνη» και είναι «καταδικαστέα και ρυπαρά», προσθέτοντας ότι ο ίδιος θα βρίσκεται δίπλα «στον κ. Κασσελάκη και στον κάθε Κασσελάκη», όταν δέχονται τέτοιου είδους επιθέσεις.

Σχετικά με το αποτέλεσμα που έβγαλε η κάλπη την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο Παύλος Μαρινάκης το ερμήνευσε ως εμπιστοσύνη απέναντι στην κυβέρνηση που δοκιμάζεται καθημερινά».
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι στα υπέρ για τη ΝΔ μέτρησε η επιλογή των προσώπων, αναφέροντας ως παράδειγμα την υποψηφιότητα του Ν. Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Αττικής ο οποίος ανέβασε το ποσοστό της ΝΔ από 43% που ήταν στις εθνικές στο 46% στις αυτοδιοικητικές.

Οι προσδοκίες για το β΄ γύρο, όπως είπε, είναι να εκλεγούν και οι υπόλοιποι υποψήφιοι που στηρίζει το κυβερνών κόμμα, προσθέτοντας ότι θετικά επίσης μέτρησε και το γεγονός ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός δε θυμήθηκε τους δήμους μόνο προεκλογικά. «Ο πρωθυπουργός δεν έμεινε στα κυβερνητικά καθήκοντα επισκέφθηκε δήμους και είχε επαφή με τον κόσμο» είπε και πρόσθεσε «Η σύγκριση με την αντιπολίτευση είναι ότι έχει άρνηση της πραγματικότητας».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share