Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Σπύρος Μπιμπίλας για Ματούλα: «Θρυλική μορφή του παλιού Κολωνακίου - Θα θυμάμαι τα βράδια με...» (photo)

«Εύθραυστη και πονεμένη ψυχή», έγραψε στην ανάρτησή του

17 Οκτωβρίου 2023 19:22
Σπύρος Μπιμπίλας για Ματούλα: «Θρυλική μορφή του παλιού Κολωνακίου - Θα θυμάμαι τα βράδια με...» (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο θάνατος της Ματούλας έγινε γνωστός σήμερα (17/10), παρόλο που έφυγε από τη ζωή προ επτά ημερών στο σπίτι της στο Πεδίον του Άρεως.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας κατέφυγε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κάνοντας μια ανάρτηση για τη δυσάρεστη αυτή είδηση.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Καλό ταξιδι Ματούλα μου!! Εύθραυστη και πονεμένη ψυχή!!! Θα θυμάμαι τα βράδια με τις μπιρίμπες μας στου καλού μας φίλου Μιχάλη Ασλάνη που τότε τόσο διασκεδάζαμε!! Θα θυμάμαι τα μελαγχολικά και ταυτόχρονα δυναμικά σου μάτια... Έφυγες δυστυχώς νωρίς....».

Στα «πατώματα» ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον Αίαντα Μανθόπουλο: «Γιατί ρε όμορφε φίλε μας την έκανες τόσο νωρίς;»

Δύσκολες ώρες περνάει ο Σπύρος Μπιμπίλας μετά την είδηση θανάτου του φίλου του Αίαντα Μανθόπουλου, τον οποίο αποχαιρέτησε στα social media.

Ο ηθοποιός, που έγινε γνωστός από τη σειρά «Δύο Ξένοι», πέθανε σε ηλικία 61 ετών μετά από πολυήμερη νοσηλεία του στο νοσοκομείο «Αττικόν». Ο ίδιος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και βρέθηκε πως υπάρχει μερική απόφραξη καρωτίδων. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και παρέμεινε στην εντατική, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Με μία ανάρτησή του στο Instagram, ο Σπύρος Μπιμπίλας αποχαιρέτησε τον ηθοποιό. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο του Αίαντα Μανθόπουλου και στη λεζάντα έγραψε: «Γιατί ρε όμορφε φίλε μας την έκανες τόσο νωρίς; Γιατί να φύγεις έτσι; θα θυμάμαι πάντα με πόση αγάπη μου άνοιξες κάνα δυο φορές την καρδιά σου για να μου μιλήσεις για τα προβλήματά σου... Καλό ταξίδι Αίαντα ωραίε ηθοποιέ και άνθρωπε.... θα μας λείψεις πολύ....».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share