Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Είμαι ευτυχισμένη. Θα γίνω καλά γιατί παντρεύω τον Γιώργο μου» - Τα σπαρακτικά τελευταία λόγια της μητέρας του Αγγελόπουλου (Video)

«Ήταν η τελευταία της λέξη που μιλήσαμε μαζί»

27 Σεπτεμβρίου 2023 12:21
«Είμαι ευτυχισμένη. Θα γίνω καλά γιατί παντρεύω τον Γιώργο μου» - Τα σπαρακτικά τελευταία λόγια της μητέρας του Αγγελόπουλου (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μετά από χρόνια προβλήματα υγείας, η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου «κατέληξε» τα ξημερώματα, λίγο μετά τον γάμο του γιου της. Η κ. Τόνια, φίλη και πρώην συνεργάτιδα της μητέρας του, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε τα τελευαία σπαρακτικά της λόγια.

Τα σπαρακτικά τελευταία λόγια της μητέρας του Αγγελόπουλου

«Δουλέψαμε μαζί 20 χρόνια και ήταν μία πολύ δυνατή γυναίκα, παρ’ όλη την αρρώστια της, Ήταν μία πολύ καλή μάνα, μία φίλη. Μας κάλεσαν στον γάμο του Γιώργου αλλά δεν μπόρεσα να πάω λόγω δουλειάς και γιατί γινόταν στην Αθήνα», είπε ξεσπώντας σε κλάματα, μη μπορώντας να κρατήσει τα δάκρυα της.

«Πριν έναν μήνα μίλησα μαζί της, ήταν στο νοσοκομείο και μου έλεγε "Τόνια, παντρεύω τον Γιώργο μου". Ήταν η τελευταία της λέξη που μιλήσαμε μαζί», εξομολογήθηκε "λυγίζοντας".

«Την πήρα εγώ γιατί ήξερα ότι ήταν στο νοσοκομείο και τι ρώτησα πώς είναι, τι κάνει. Μου είπε: είμαι καλά και θα γίνω καλά γιατί παντρεύω τον Γιώργο μου. Αυτά ήταν τα λόγια της», συμπλήρωσε.

Σπάραξε η Δήμητρα Βαμβακούση: Η συγκινητική ανάρτηση για την απώλεια της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου

Με μία σπαρακτική ανάρτηση αποχαιρέτησε η Δήμητρα Βαμβακούση την πεθερά της, η οποία έφυγε μία ημέρα μετά τον γάμο της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Στο κείμενο που δημοσίευσε αναφέρει όσα έλεγε η μητέρα του Ντάνου όταν οι μέρες ήταν δύσκολες και ο πόνος ήταν αφόρητος.

«Ντάνομάνα. Ενώ οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά προ πολλού άντεξες για να σε έχουμε μαζί μας την πιο ευλογημένη μας στιγμή. Τώρα καταλαβαίνω από που πήρε ο γιος σου. Μου λείπεις για όλα αυτά που ζήσαμε και όλα αυτά που δεν ζήσαμε. Θα κρατήσω αυτό που έλεγες όταν πόναγες πολύ και με χιούμορ: δεν θα του περάσει κάποια στιγμή θα βαρεθεί και θα φύγει.

Με δίδαξες πολλά αλλά κυρίως έχω την ευχή σου διότι μου άφησες την πιο βαριά κληρονομιά. Να με αγαπάς» ήταν τα σπαρακτικά λόγια της Δήμητρας Βαμβακούση, συνοδεύοντας την ανάρτησή της με μία φωτογραφία όπου είναι όλοι μαζί σε γενέθλια.

Δείτε την ανάρτησή της

ανάρτηση Βαμβακούση για μητέρα Γιώργου Αγγελόπουλου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share