Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Στέφανος Κασσελάκης: Αυτό είναι το εξοχικό της οικογένειάς του στις Σπέτσες - Πώς κινδύνευσαν να το χάσουν και πώς το έσωσαν (Video)

Πρόκειται για ένα αρχοντικό σπίτι το οποίο αγόρασε ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη τη δεκαετία 90′ ενώ πριν από λίγους μήνες έγινε ανακαίνιση

21 Σεπτεμβρίου 2023 17:37
Στέφανος Κασσελάκης: Αυτό είναι το εξοχικό της οικογένειάς του στις Σπέτσες - Πώς κινδύνευσαν να το χάσουν και πώς το έσωσαν (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στις Σπέτσες και στο εξοχικό που διατηρεί ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε η εκπομπή T-live και η Ρένα Κουβελιώτη. Πρόκειται για ένα αρχοντικό σπίτι το οποίο αγόρασε ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη τη δεκαετία 90′, ενώ πριν από λίγους μήνες έγινε ανακαίνιση.

Παράλληλα, διαβάστε εδώ όλη η αλήθεια για την πορεία της οικογένειάς του και για το πώς ο γεωπόνος πατέρας και η οδοντίατρος μητέρα έζησαν το «greek dream» για 10 χρόνια

Πώς κινδύνευσαν να το χάσουν και πώς το έσωσαν

Στο παρελθόν μάλιστα η οικογένεια κινδύνευσε να χάσει το συγκεκριμένο ακίνητο, καθώς όταν έφυγε για την Αμερική αναγκάστηκε να πουλήσει μεγάλο μέρος της περιουσίας της.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, τον Αύγουστο, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε αρκετές συναντήσεις στο εξοχικό του, με πρόσωπα από το περιβάλλον του, πολλά από τα οποία τον προέτρεπαν από να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν λέγεται Κασσελάκης! Αυτό είναι το πραγματικό επίθετο του Στέφανου - Η αποκάλυψη της θείας του (Video)

Πλούσιο ρεπορτάζ για τον Στέφανο Κασσελάκη είχε η εκπομπή Super Κατερίνα, αποκαλύπτοντας ότι το "Κασσελάκης" δεν είναι το πραγματικό του επίθετο σύμφωνα με όσα είπε η θεία του. Παράλληλα, διαβάστε εδώ ποια είναι η "αυλή" του Στέφανου Κασσελάκη, ποιοι βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τον στηρίζουν για την προεδρία του κόμματος

Αυτό είναι το πραγματικό του επίθετο του Στέφανου Κασσελάκη

«Είναι γιος του αδελφού του πατέρα μου. Ήταν μεγάλη οικογένεια στην Κρήτη. Κάποιος πρόγονος ήταν κασελάς, έφτιαχνε κασέλες. και έμεινε Κασσελάκης.

Τα μάτια του είναι γαλαζωπά λόγω της οικογένειας. Μείναμε με το στόμα ανοιχτό όταν ακούσαμε ότι βάζει υποψηφιότητα. Του εύχομαι τα καλύτερα» ανέφερε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share