Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Γιάννης Κασσελάκης: «Ο πατέρας του προέρχεται από τον Βενιζελικό χώρο» - Αποκαλύψεις για το παρελθόν του Στέφανου από πρώην βουλευτή της ΝΔ και συγγενή του (Video)

«Aπό άποψη κοινωνικοπολιτική αξίζει να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις όσον αφορά τον Στέφανο Κασσσελάκη»

20 Σεπτεμβρίου 2023 20:53
Γιάννης Κασσελάκης: «Ο πατέρας του προέρχεται από τον Βενιζελικό χώρο» - Αποκαλύψεις για το παρελθόν του Στέφανου από πρώην βουλευτή της ΝΔ και συγγενή του (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο Γιάννης Κασσελάκης και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και συγγενής του Στέφανου Κασσελάκη έκανε δηλώσεις για την οικογένεια του ενός εκ των δύο υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα για τον πατέρα του, τον οποίο και γνωρίζει.

Ο Γιάννης Κασσελάκης που πολιτεύεται με τη Νέα Δημοκρατία, μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο στην εκπομπή Live News και είπε ότι είναι πρώτος ξάδερφος με τον πατέρα του Στέφανου. Παράλληλα, δείτε εδώ το εξοχικό του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες, το αρχοντικό σπίτι δίπλα στο κύμα όπου "κλείδωσαν" οι αποφάσεις

«Ο πατέρας του προέρχεται από τον Βενιζελικό χώρο»

Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι θα μιλήσει κυρίως για τον πατέρα, επειδή εκείνον γνωρίζει καλά, αναφέροντας ότι «ο Θεόδωρος Κασσελάκης έχει γεννηθεί στα Χανιά και λέει ολοκληρώσει τις γυμνασιακές του σπουδές στα Χανιά και μετά πήγε στην Αθήνα και ολοκλήρωσε τις πανεπιστημιακές σπουδές. Εγώ μπορώ να μιλήσω για τον μπαμπά του ο οποίος προέρχεται από τον Βενιζελικό χώρο».

Επίσης, για τον ανιψιό του, πρόσθεσε πως «από άποψη κοινωνικοπολιτική αξίζει να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις και όσον αφορά τον Στέφανο Κασσσελάκη αλλά και με τον κόσμο που ανήκει σε αυτόν τον χώρο γιατί πρέπει να γνωρίσουμε το πώς αντιδρά ο κόσμος. Εγώ ανήκω στον φιλελεύθερο χώρο και είμαι Μητσοτακικός οπότε καταλαβαίνετε πως έχουμε μια απόσταση από ΣΥΡΙΖΑ αλλά πιστεύω πως οποιασδήποτε δημοκρατική φωνή αξίζει να την παρακολουθήσουμε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share