Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Ένας χρόνος από το θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη - Το μεγάλο μυστικό της που δεν αποκαλύφθηκε ποτέ

Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή μέσα στο σπίτι της

17 Σεπτεμβρίου 2023 15:04
Ένας χρόνος από το θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη - Το μεγάλο μυστικό της που δεν αποκαλύφθηκε ποτέ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα εκείνη που με την απώλεια της η Μάρθα Καραγιάννη βύθισε στο πένθος ολάκερη την Ελλάδα. Ποιο ήταν το μεγάλο μυστικό της που δεν αποκαλύφθηκε ποτέ όσο ήταν εν ζωή;

Η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από την ζωή το μεσημέρι της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, μιας και η ίδια είχε συνεργαστεί με πολλούς ηθοποιούς σε όλα τα χρόνια της πορείας της στον χώρο της υποκριτικής τέχνης και αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που ήταν τόσο αγαπητή σε όλους. Παράλληλα, δείτε το ξέσπασμα της Ντόρας Δούμα στους δημοσιογράφους.

Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή μέσα στο σπίτι της και στο πλευρό της, μέχρι και το τελευταίο λεπτό βρισκόταν ο ψυχίατρος που την παρακολουθούσε, Δημήτρης Σούρας.

Ένα από τα μυστικά της που ποτέ δεν αποκαλύφθηκε και το έκανε γνωστό ο φίλος και συνάδελφός της, Γιάννης Βογιατζής ήταν ότι πάντα βοηθούσε αλλά αθόρυβα!

Μάρθα Καραγιάννη
Μάρθα Καραγιάννη

«Μια φορά που είχα εγώ αυτοκίνητο τότε, ήθελε να την πάω κάπου και πήγαμε στην Καστέλα. Πήγαμε σε ένα μικρό σπιτάκι, μιας φτωχής οικογένειας. Αυτό είναι κάτι που δεν το ξέρει κανένας Έλληνας. Μας άνοιξε η οικογένεια και έκαναν μεγάλη χαρά, μόλις μας είδαν. Ξαφνικά, μας είπαν να περάσουμε στο σπίτι να μας κεράσουν κάτι, αλλά είπαμε να φύγουμε. Εκείνη την ώρα, η Μάρθα έβγαλε έναν φάκελο και τον άφησε στο τραπέζι. Μου φάνηκε γνώριμος φάκελος, γιατί έπαιρνα κι εγώ έναν ίδιο στο θέατρο. Αυτό το είχε η Μάρθα, το πόσο βοηθούσε τον κόσμο», είχε πει στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

«Βόμβα» Μάκη Δελαπόρτα: «Η Μάρθα Καραγιάννη ήταν προετοιμασμένη, έβαλε...»

Λίγες ώρες μετά την κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη, ο Μάκης Δελαπόρτας βρέθηκε στον καναπέ του Στούντιο 4 όπου και συνομίλησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, δε, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε με λόγια καρδιάς στην αείμνηστη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου. Με την ευκαιρία δείτε το σπαρακτικό αντίο της Ντόρας Δούμα.

Ειδικότερα, ο Μάκης Δελαπόρτας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Μάρθα θα ήθελε μετά τον θάνατο της να ακούγεται ότι στην ουσία ήταν ένας ακομπλεξάριστος άνθρωπος γιατί ήταν με μια βαθιά φιλοσοφία για την ζωή και το μετά της ζωής. Η Μάρθα το είχε ψάξει πάρα πολύ για αυτό και ένα ταξίδια σε χώρες. Είχε πάει στο Θιβέτ και το είχε ψάξει. Ήταν προετοιμασμένη. Είχε πει κάποια στιγμή πως «θα βάλω μια τελεία». Αυτή η τελεία μπήκε εδώ και δυο χρόνια, πριν ακόμα υπάρξει κάποιο σοβαρό θέμα υγείας»

Δελαπόρτας Καραγιάννη

«Είπε ότι «ΟΚ, χόρτασα, ρούφηξα τη ζωή μέχρι την τελευταία σταγόνα, ερωτεύτηκα, με ερωτεύτηκαν, πήρα πολύ χειροκρότημα, αποδοχή… φτάνει! Να ζήσω λίγο και γω σαν άνθρωπος». Δεν ήθελε καθόλου να πεθάνει στο σανίδι. Είχε μια άλλη φιλοσοφία για την ίδια την ζωή . Πίστευε πως όλα έχουν την ηλικία τους, ακόμα και ο έρωτας».

«Πέρα από το ότι ήμαστε πολύ φίλοι, όταν αποφασίσαμε να κάνουμε την αυτοβιογραφία της είπαμε τα πάντα. Όταν φτάσαμε στο κομμάτι του έρωτα, μιας και ήταν βεβαίως το απόλυτο sex symbol για χρόνια ολόκληρα, μου είπε πως γύρω στα 50 αποφάσισε να μην ξαναφορέσει ποτέ μπικίνι γιατί το μπικίνι ήταν ο εφιάλτης της για όλα εκείνα τα χρόνια της Φίνος Φιλμ. Που σημαίνει ότι έπρεπε να τρώει τα πάντα σε εξαντλητικές δίαιτες για να μπορεί να έχει το αντίστοιχο σώμα» πρόσθεσε, ακόμα, ο Μάκης Δελαπόρτας στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share