Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Συγκλονίζει η Βάσια Παναγοπούλου: «Δεν πέρασε τις πανελλαδικές και αυτοκτόνησε» - Η σοκαριστική εξομολόγηση της ηθοποιού (video)

« Αυτό με έκανε να αισθάνομαι δύο φορές πιο υπεύθυνη»

15 Σεπτεμβρίου 2023 17:02
Συγκλονίζει η Βάσια Παναγοπούλου: «Δεν πέρασε τις πανελλαδικές και αυτοκτόνησε» - Η σοκαριστική εξομολόγηση της ηθοποιού (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» βρέθηκε η Βάσια Παναγοπούλου το πρωί της Παρασκευής 15/9.

Με την ευκαιρία, δέιτε την πρόσφατη δήλωση της ηθοποιού για τις απειλές που δέχτηκε για την ζωή της.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για την επιτυχία του μεγαλύτερου γιου της, Ανδρέα στις πανελλήνιες, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και ένα σοκαριστικό περιστατικό με συμμαθητή του γιου της, ο οποίος δεν κατάφερε να περάσει στις πανελλήνιες.

«Είχαμε ένα περιστατικό σε μια ευρύτερα φιλική οικογένεια, όχι πολύ κοντά μας, αλλά είχαμε καλές σχέσεις. Ένα παιδί που δεν τα κατάφερε να περάσει στις Πανελλαδικές αυτοκτόνησε και αυτό εμένα με σόκαρε. Δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούμε, αλλά σε σοκάρει ακόμα πιο πολύ όταν είναι στον περίγυρό σου. Αυτό με έκανε να αισθάνομαι δύο φορές πιο υπεύθυνη στο πώς διαχειριστώ ειδικά την τρίτη χρονιά του Λυκείου, που πιέζει το σχολείο, πιέζει το φροντιστήριο», είπε αρχικά η Βάσια Παναγοπούλου.

Και συνέχισε: «Ο γιος μου μου έλεγε δεν θέλω να σε απογοητεύσω και του απαντούσα ότι δεν μου καίγεται καρφί. Θέλω να συγκεντρωθείς, να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και ότι γίνει. Δεν είναι το τέλος του κόσμου. Τα κατάφερε, πέρασε στην διοίκηση επιχειρήσεων και είμαι πολύ περήφανη».

Κλείνοντας η Βάσια Παναγοπούλου ανέφερε: «Έχω και τον δεύτερο γιο μου, ο οποίος τώρα μπήκε στην β’ λυκείου και ετοιμαζόμαστε για αυτό, αλλά πρέπει να είμαστε χαλαροί, δεν πρέπει τα παιδιά μας να έχουν αυτό το φορτίο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share