Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πολύ πριν την Νατάσα Θεοδωρίδου: Με αυτή τη γνωστή ηθοποιό συζούσε για χρόνια ο Ανδρέας Φουστάνος (photo)

Την είχε υπερασπιστεί και στο δικαστήριο

14 Σεπτεμβρίου 2022 10:54
Πολύ πριν την Νατάσα Θεοδωρίδου: Με αυτή τη γνωστή ηθοποιό συζούσε για χρόνια ο Ανδρέας Φουστάνος (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Ανδρέας Φουστάνος υπήρξε παντρεμένος με τη Νατάσα Θεοδωρίδου από το 1999 έως το 2007 και μαζί απέκτησαν μια κόρη, την Ανδριάννα που σήμερα είναι 22 χρονών.

Παρ' όλα αυτά πριν γνωρίσει την τραγουδίστρια, ο ίδιος είχε πολλά χρόνια σχέση με γνωστή ηθοποιό που μεσουρανούσε την δεκαετία του 1990.

Μάλιστα το όνομα της είχε γίνει ευρέως γνωστό, όταν βρέθηκε στα δικαστήριο με τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος την είχε κατηγορήσει πως ήθελε να τον σκοτώσει.

Ο λόγος για τη Βάσια Παναγοπούλου!

Βάσια Παναγοπούλου Νατάσα Θεοδωρίδου

Μάλιστα, ο Ανδρέας Φουστάνος σε παλιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό «ΕΓΩ! weekly» και τον Γιάννη Βίτσα είχε δηλώσει: «Αν θέλετε να μιλήσουμε για την προσωπική μου ζωή, η σχέση μου τη Βάσια Παναγοπούλου συζητήθηκε περισσότερο από ;oτι ο γάμος μου με την Νατάσα για χίλιους δύο λόγους».

Όσο για το αν ερωτεύτηκε πραγματικά την ηθοποιό, ο ίδιος με ειλικρίνεια απάντησε: «Εννοείται. Είχαμε μια μακρόχρονη σχέση».

Όταν ο Ανδρέας Φουστάνος ήταν μάρτυρας υπεράσπισης της ηθοποιού

Ιστορία πάθους και εκδίκησης χαρακτήριζε το 1997 την υπόθεση για την οποία δικαζόταν η Βάσια Παναγοπούλου ο πλαστικός χειρουργός Ανδρέας Φουστάνος, ο οποίος είχε εξεταστεί ως μάρτυρας υπεράσπισης της ηθοποιού.

Ο κ. Φουστάνος, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του οποίου προκλήθηκαν άπειρες αντεγκλήσεις μεταξύ των δικηγόρων των δύο πλευρών, απέδωσε «το πρόβλημα του κ. Δοξιάδη» στη δική του εμφάνιση στη ζωή της κ. Παναγοπούλου, τονίζοντας: «Πιστεύω ότι δεν το έχει ξεπεράσει ακόμη. Πάντα ήθελε να φύγω εγώ. Οι άνθρωποι
έχουν μανίες».

Τότε περιγράφοντας την προσωπικότητα της Βάσιας Παναγοπούλου, με την οποία συζούσε επί τέσσερα χρόνια, είπε: «Δεν είναι χαζή, όπως την παρουσιάζουν. Είμαστε μαζί τέσσερα χρόνια. Λόγω της θέσης μου και της προσωπικότητάς μου, δεν θα είχα μια γυναίκα βλάκα που δεν θα ανταποκρινόταν στις συνθήκες της κοινωνικής μου θέσης. Δεν πιστεύω ότι ένας άνθρωπος όπως η κ. Παναγοπούλου, με το πνευματικό επίπεδο που έχει, θα σχεδίαζε τη δολοφονία του πρώην συζύγου της και με τέτοιο τρόπο, δημοσιοποιώντας το».

Σχετικά με το ιδιωτικό συμφωνητικό που υπέγραψε η κ. Παναγοπούλου, παραχωρώντας την επιμέλεια της Έμμας στον πατέρα της, ο κ. Φουστάνος απέδωσε την ευθύνη στον τότε δικηγόρο της ηθοποιού Αλέξ. Λυκουρέζο. «Πιστεύω ακράδαντα ότι, αν είχε άλλο δικηγόρο, δεν θα είχε υπογράψει το χαρτί. Ο κ. Δοξιάδης δεν ήθελε να πάει στην Αστυνομία. Ήθελε το παιδί. Στόχος του, όμως, ήταν η καταστροφή της κ. Παναγοπούλου. Της το είχε τάξει. Ήθελε να τη χωρίσει από μένα, να της πάρει το παιδί και να της κλείσει τη δουλειά». Καταφερόμενος
εναντίον του Αλ. Κούγια, του ενός από τους τρεις δικηγόρους του κ. Δοξιάδη, είπε ο μάρτυρας: «Βγήκε ο κ. Κούγιας στις τηλεοράσεις και είπε ότι οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι. Ξέρετε ποια είναι η κ. Παναγοπούλου. Είναι η
γυναίκα του Φουστάνου. Αν σας ενδιαφέρει... Η γυναίκα είναι γυναίκα. Δεν τηςφέρονται έτσι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share