Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

«Έκανα μία μικροεπέμβαση...» - Περιπέτεια υγείας για τον Νίκο Κουρκούλη (Video)

Τα μηνύματα συμπαράστασης στα social media

15 Σεπτεμβρίου 2023 07:58
«Έκανα μία μικροεπέμβαση...» - Περιπέτεια υγείας για τον Νίκο Κουρκούλη (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας από τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες, ο Νίκος Κουρκούλης, πρόσφατα πέρασε μια περιπέτεια υγείας που τον ανάγκασε να παραμείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τις λαμπερές πίστες. Επίσης, ο γνωστός τραγουδιστής είχε μιλήσει στον Γιώργο Λιάγκα για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, το 2002 και για το θαύμα που βίωσε στο Άγιο Όρος.

Μέσα από τα social media του, ο γνωστός τραγουδιστής απευθύνθηκε στους χιλιάδες διαδικτυακούς του φίλους, ευχαριστώντας τους για τις θερμές ευχές και το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν για την υγεία του.

Συγκεκριμένα, μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Κουρκούλης δημοσίευσε ένα βίντεο όπου μοιράστηκε με εμάς την εμπειρία της επίσκεψής του σε έναν γναθοχειρουργό. Ο λόγος που επισκέφθηκε αυτόν τον ειδικό ήταν για να αφαιρέσει ένα δόντι που προκαλούσε δυσκολίες. Ωστόσο, μετά την επέμβαση, αντιμετώπισε αρκετό πρήξιμο στο σημείο, γεγονός που τον ανάγκασε να παραμείνει εκτός δράσης για κάποιο χρονικό διάστημα.

«Έκανα μία μικροεπέμβαση...»

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα μηνύματα συμπαράστασης και τα περαστικά που μου στέλνετε όλο αυτό το διάστημα. Για όσους δεν γνωρίζετε, έκανα μία μικροεπέμβαση στη γνάθο μου και έβγαλα το δόντι. Είχε προκαλέσει ένα πρήξιμο και ήταν αντιαισθητικό. Δεν ήθελα να βγω έτσι στον κόσμο», αναφέρει ο γνωστός τραγουδιστής στο βίντεο που δημοσίευσε.

Σοκάρει ο Νίκος Κουρκούλης: «Κάηκα κανονικά στην πίστα, κατέβηκα με έγκαυμα 3ου βαθμού, η πίστη μου...»

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Κουρκούλης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πίστη του στο Θεό, αλλά και για τη σύζυγό του, Κέλλυ Κελεκίδου, ενώ σόκαρε, αποκαλύπτοντας τη στιγμή που κάηκε στην πίστα και έπαθε έγκαυμα 3ου βαθμού.

«Έζησα το μεγαλείο και την ασυδοσία στη μετάβαση των δεκαετιών ‘80-’90. Είναι αλήθεια τα όσα ακούγονται για κλειστά μικρόφωνα. Σε φτάνουν στο σημείο να λες “είναι αυτοί συνεργάτες ή δεν θέλουν να ξαναρθώ στη δουλειά”. Υπάρχουν όχι μόνο κλειστά μικρόφωνα αλλά και κλειστά φώτα. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η σχέση του σήμερα με την Ελένη Μενεγάκη.

Η άλλη να βγαίνει με ρούχο που δεν την κολακεύει και να της λένε “είσαι φοβερή”. Όλο αυτό με τα “κλειστά μικρόφωνα” και τα ”κλειστά φώτα” φτάνει στα όρια του ”βιασμού”. Τότε, την εποχή της επιτυχίας “Παίζεις με τη φλόγα”, στην πρεμιέρα κάηκα κανονικά. Είχα πάθει έγκαυμα 3ου βαθμού», είπε αρχικά ο Νίκος Κουρκούλης.

Για την πίστη του στον Θεό, ο Νίκος Κουρκούλης σημείωσε: «Η πίστη μου παίζει μεγάλο ρόλο. Κρίμα σε αυτόν που δεν πιστεύει στον δικό του το Θεό. Πιστεύω ακόμα στον Άγιο Βασίλη. Με ρωτάνε τα παιδιά μου “πώς πιστεύεις στον Άγιο Βασίλη; δεν υπάρχει” και τους απαντώ αυτός που δεν πιστεύει, δεν θα τον δει ποτέ. Η πίστη μου με κράτησε 100% στο θέμα υγείας που αντιμετώπισα».

Κλείνοντας, ο Νίκος Κουρκούλης είπε για την σύζυγό του, Κέλλυ Κελεκίδου: «Η γυναίκα μου με βοηθάει και το εκτιμώ. Παρόλο το λίγο χρόνο που έχει. Το γυναικάκι μου, μου μαγείρεψε γεμιστά. Το χαίρομαι, είναι ωραίο αυτό. Κάθε βραδύ τη φιλάω στο μέτωπο και της λέω ”σ’ αγαπώ πολύ” και ας κοιμάται».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share