Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ήταν κουμπάροι και μετά ήρθαν στα «μαχαίρια» - Το άγνωστο παρασκήνιο με Ελένη Μενεγάκη, Νίκο Κουρκούλη και Κέλλυ Κελεκίδου

Για ποιο λόγο τελικά τσακώθηκαν;

15 Μαΐου 2022 09:18
Ήταν κουμπάροι και μετά ήρθαν στα «μαχαίρια» - Το άγνωστο παρασκήνιο με Ελένη Μενεγάκη, Νίκο Κουρκούλη και Κέλλυ Κελεκίδου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήταν Ιούλιος του 2019, όταν ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου παντρεύονταν με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Βούλας, ένα μήνα πριν από τη γέννηση του γιου τους, με κουμπάρους την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Πουνέντη.

Στον γάμο του Νίκου Κουρκούλη και της Κέλλυς Κελεκίδου καλεσμένοι ήταν μόνο στενοί φίλοι και οι οικογένειες του ζευγαριού, ενώ Κουρκούλης και Κελεκίδου έφθασαν με μισή ώρα καθυστέρηση. Κατά την είσοδό του στο Δημαρχείο ο Νίκος Κουρκούλης δεν έκρυψε την συγκίνησή του και όλη τη ώρα χάιδευε στοργικά την φουσκωμένη κοιλίτσα της Κέλλυς Κελεκίδου.

Η Κέλλυ Κελεκίδου, επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ, αμπίρ φόρεμα λόγω εγκυμοσύνης, το οποίο είχε την υπογραφή του Κύπριου σχεδιαστή, Παντελή Μήτσου ενώ στα λευκά ήταν ντυμένος και ο Νίκος Κουρκούλης, ώστε να είναι ασορτί με την εγκυμονούσα αλλά πολύ εντυπωσιακή νύφη!

Λίγα χρόνια μετά... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share