«Δεν τον θέλω ερωτικά. Σαν φίλη μου τον βλέπω…»: «Άστραψε και βρόντηξε» η Κατερίνα Καινούργιου για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο (video)

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είχε όρεξη να… πειράξει την Κατερίνα Καινούργιου, λέγοντάς της πόσο ωραία θα ταίριαζε να ήταν ζευγάρι με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή.
Η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα δεν φάνηκε να συμφωνεί, τονίζοντας πως οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι. Ο διάλογος, βέβαια, στον αέρα της εκπομπής ήταν απολαυστικός!
«Το να τα φτιάξεις με τον Ουγγαρέζο στο είχα πει από πέρσι. Θα κάνατε μία πολύ ωραία οικογένεια, θα είστε και οι δύο πολύ καλοί γονείς, θα κάνατε τουλάχιστον 2-3 παιδάκια» ανέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.
«Και έναν ψυχίατρο δίπλα! Ήμασταν πολύ φίλοι, ξέρω τα προσωπικά του, ξέρει τα προσωπικά μου. Δεν γίνεται. Δεν μου κάνει τίποτα, καθόλου! Σαν φίλη μου το βλέπω. Έχεις δει το γούστο μου; Παιδιά πάτε καλά; Πιστεύετε ότι γουστάρω τον Ουγγαρέζο; Είμαστε σαν φίλες» αντέδρασε η Κατερίνα Καινούργιου.
«Εσύ κάνε ένα βράδυ έρωτα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και θα δεις τι θα γίνει!» είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με την παρουσιάστρια να μη κρύβει τη… δυσαρέσκειά της.
«Μπορεί να έχω κάτι στη ζωή μου και να μην το ξέρει κανείς» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.
Κατερίνα Καινούργιου: Αυτό θα είναι το πρόσωπο «έκπληξη» στην εκπομπή της
Πρεμιέρα για την Κατερίνα Καινούργιου με τη Super Κατερίνα με δύο καλεσμένους που αναμένονται με ενδιαφέρον. Πρόκειται για τους πρωταγωνιστές του Σασμού, Ορφέα Αυγουστίδη και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.
Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη για τον κρυφό έρωτα του καλοκαιριού.
Η ανακοίνωση του Alpha αναφέρει
Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, για τρίτη χρονιά στον Alpha, με την πιο super διάθεση, μαζί με την παρέα της. Η ομάδα της Super Κατερίνα έρχεται καθημερινά, με την πιο ζεστή «καλημέρα», για να κάνει ακόμα πιο όμορφα τα πρωινά μας.
Μαζί με την Κατερίνα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας καθώς και η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ο Γιάννης Πουλόπουλος και ο Χάρης Λεμπιδάκης αναλύουν και σχολιάζουν όλα τα θέματα που πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα, από την ενημέρωση έως την ψυχαγωγία. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με το καυστικό του σχόλιο και τις καίριες παρεμβάσεις του, δίνει το δικό του, ιδιαίτερο στίγμα.
Η πιο δυνατή δημοσιογραφική ομάδα βρίσκεται πάντα στην καρδιά των εξελίξεων, με ζωντανές συνδέσεις, αποκλειστικά ρεπορτάζ, αποκαλύψεις, και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές των γεγονότων.
Ο Πέτρος Συρίγος, ο καταξιωμένος chef με τις ευφάνταστες και εντυπωσιακές συνταγές του, δίνει καθημερινά λύση στο ερώτημα κάθε νοικοκυράς και… νοικοκύρη «τι να μαγειρέψω σήμερα».






0 ΣΧΟΛΙΑ