Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Όταν ήδη είχαμε χωρίσει με τη Λένα και έπρεπε να βρεθώ σε κάποιες συνεντεύξεις...» - Εξομολογηση ψυχής για το διαζύγιο με τη Δροσάκη (Video)

«Είναι πολλά πράγματα που πρέπει να διαχειριστείς. Είχε μία τεχνική δυσκολία. Δεν θα παίζαμε μπουνιές...»

10 Σεπτεμβρίου 2023 13:22
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Όταν ήδη είχαμε χωρίσει με τη Λένα και έπρεπε να βρεθώ σε κάποιες συνεντεύξεις...» - Εξομολογηση ψυχής για το διαζύγιο με τη Δροσάκη (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στην περίοδο που το διαζύγιό του με τη Λένα Δροσάκη ήταν το θέμα των ημερών για τις ψυχαγωγικές εκπομπές, αναφέρθηκε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Επισης, η Λένα Δροσάκη είχε βρέθει καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και είχε μιλήσει για τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4» ο ίδιος είπε ότι: «Σαφώς υπάρχει μία συζήτηση όταν υπάρχει διαζύγιο. Κάπου συμφωνείς, κάπου δε συμφωνείς, υπάρχουν κάποιες διενέξεις και κάπως καταλήγουν τα πράγματα.

Νομίζω ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση, όταν ήδη είχαμε χωρίσει με τη Λένα και έπρεπε να βρεθώ σε κάποιες συνεντεύξεις, δεν έδινα τροφή για το γεγονός αυτό.

Δεν μιλήσαμε για το διαζύγιο, να μπαίναμε στη διαδικασία να κάναμε ανακοίνωση; Δεν ήταν εύκολο, αλλά έλεγες ότι θα το περάσω και δε θα δώσω τροφή για περαιτέρω συζήτηση».

Παράλληλα, έκανε μια αναφορά και στη συνεργασία του με τη Λένα Δροσάκη ενώ είχαν χωρίσει ως ζευγάρι πρόσθεσε: «Αυτό είχε μία τεχνική δυσκολία. Δεν θα παίζαμε μπουνιές. Είχαμε μία επαγγελματική υποχρέωση που στόχος ήταν να τελειώσει και μετά να βγει αυτό προς τα έξω. Ξέρω ότι εφόσον βρίσκεσαι σε ένα συγκεκριμένο μέρος, θα έρθουν να σε βρουν».

«Δεν είχαμε απόσταση επειδή δουλεύαμε μαζί εκείνη την περίοδο. Είναι πολλά πράγματα που πρέπει να διαχειριστείς, έχουμε κι ένα μικρό παιδί και πρέπει με έναν τρόπο να δείξεις ψύχραιμος. Τα διαχειρίστηκα αυτά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δεν ξέρω τι έχω πετύχει και τι δεν έχω πετύχει.

Προσπαθώ να είμαι παρών στη ζωή του παιδιού μου, αυτό είναι το κυρίαρχο. Αυτό προσπαθώ, αλλά και τη σχέση μου με τη μαμά του παιδιού μου, τη Λένα, να προσπαθούμε να συνεννοηθούμε αναφορικά με πράγματα και υποχρεώσεις του παιδιού» είπε τέλος, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share