Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Gameboy: Συντετριμμένοι στην κηδεία του 23χρονου τράπερ οι φίλοι του, Snik και Trannos

Ο τράπερ έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που έγινε στην Πέτρου Ράλλη την Δευτέρα 5/9

6 Σεπτεμβρίου 2023 14:24
Gameboy: Συντετριμμένοι στην κηδεία του 23χρονου τράπερ οι φίλοι του, Snik και Trannos
Από Ανθή Κουρεντζή

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν σήμερα, 6 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου τον 23χρονο τράπερ, Gameboy Melody, ο οποίος σκοτώθηκε στο τροχαίο που έγινε στην Πέτρου Ράλλη, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Στο τελευταίο αντίο παρευρέθησαν όλα τα αγαπημένα πρόσωπα του 23χρονου που σκοτώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, 4 Σεπτεμβρίου στην Πέτρου Ράλλη στου Ρέντη.

Ανάμεσα στα άτομα που έδωσαν το παρόν στην κηδεία του άτυχου τράπερ ήταν οι φίλοι του, Snik και Trannos οι οποίοι ήταν συντετριμμένοι.

Ο GameBoy Melody άνηκε στην δισκογραφική εταιρεία που είχε ιδρύσει ο Snik και εκτός από συνεργάτες ήταν και φίλοι.

Gameboy: Σήμερα η κηδεία του 23χρονου τράπερ - Συντετριμμένοι οι φίλοι του, Snik και Trannos (video)

Ποιος ήταν ο GameBoy Melody

Ο 23χρονoς καλλιτέχνης μεγάλωσε στην περιοχή της Κυψέλης και ασχολήθηκε από μικρή ηλικία με αυτό το είδος μουσική όπως και ο αδερφός του ο οποίος είναι επίσης τράπερ με το όνομα «YOUNG T».

Ο αδελφός του μάλιστα τον είχε κάνει και μία ανάρτηση στο Instagram γράφοντας: «Σ’ αγαπώ μεγάλε αδελφέ! Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να ξανασυναντηθούμε. Rest in Peace»

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από τους φίλους του που παρευρέθησαν στην κηδεία του τράπερ και ήταν φανερά καταβεβλημένοι.

Gameboy Melody: Ποιος είναι ο τράπερ που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη - Η φιλία με τον Snik και το σπαρακτικό μήνυμα του αδερφού του (photo-video)

Ο 23χρονος τράπερ Gameboy έχασε τη ζωή του στο τροχαίο που έγινε στην Πέτρου Ράλλη, τα ξημερώματα της Δευτέρας, 4 Σεπτεμβρίου.

Ποιος είναι ο GameBoy Melody

Ο 23χρονος καλλιτέχνης μεγάλωσε στην περιοχή της Κυψέλης και ασχολήθηκε από μικρή ηλικία με αυτό το είδος μουσική όπως και ο αδερφός του ο οποίος είναι επίσης τράπερ με το όνομα «YOUNG T». Ο αδελφός του μάλιστα τον αποχαιρέτησε μέσα από το Instagram γράφοντας: «Σ’ αγαπώ μεγάλε αδελφέ! Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να ξανασυναντηθούμε. Rest in Peace»

Tο σπαρακτικό μήνυμα του αδερφού του Gameboy για τον θάνατό του

Ο GameBoy Melody άνηκε στην δισκογραφική εταιρεία που είχε ιδρύσει ο Snik, την ATH Records βγάζοντας επιτυχίας με εκατομμύρια views! Ο GameBoy Melody δεν συνεργαζόταν μόνο με τον Snik, αλλά τους ένωνε και μία δυνατή φιλία.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share