Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο Snik «ξαναχτυπά»: Απαντά για το επεισόδιο στην Θεσσαλονίκη και δείχνει το χτυπημένο πρόσωπό του (video)

«Έχει καταντήσει αηδία η φάση»

13 Σεπτεμβρίου 2022 18:15
Ο Snik «ξαναχτυπά»: Απαντά για το επεισόδιο στην Θεσσαλονίκη και δείχνει το χτυπημένο πρόσωπό του (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα επεισόδιο στην Θεσσαλονίκη είχε πριν λίγες μέρες ο Snik. Ο δημοφιλής τράπερ φαίνεται πως διαπληκτίστηκε με μία ομάδα ανθρώπων σε εστιατόριο της συμπρωτεύουσας όταν του επιτέθηκαν και τον κατέγραψαν σε βίντεο.

Μάλιστα, ο Light φαίνεται πως έχει στην κατοχή του το συγκεκριμένο βίντεο, ανεβάζοντας – και σβήνοντας στη συνέχεια – ένα στιγμιότυπο όπου ο Snik βρίσκεται πεσμένος στο πάτωμα, προσπαθώντας να αμυνθεί.

Το απόγευμα της Τρίτης, ο Snik θέλησε να απαντήσει μέσα από τα social media για το συμβάν στην Θεσσαλονίκη, με εμφανή τα τραύματα στο πρόσωπό του από τον καβγά: «Έλα μάγκες, καλησπέρα. Έχω πάρει πολλά μηνύματα για ένα σκηνικό που έγινε στην Θεσσαλονίκη που καθόμουν εγώ και ένας φίλος μου και ήρθαν 20 άτομα και σηκώσανε χέρι. Όπως βλέπετε δύο χέρια, τρία πόδια… Είναι η τελευταία φορά που μιλάω για τσακωμούς, μπιφς και τα λοιπά από το Ίντερνετ. Έχει καταντήσει αηδία η φάση. Σε όσους νοιαστήκατε αν είμαι καλά και το τι έχει γίνει ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Την αγάπη μου τα λέμε στο Λονδίνο! Δεν είναι τυχαίο ότι μετά τα βραβεία ότι έχουν γίνει τόσοι τσακωμοί, τυχαία σε μαγαζιά. Karma is a bitch. Τώρα όσον αφορά βίντεο, φωτογραφίες, comments αν νομίζετε ότι θα με κουνήσετε έστω και λίγο, τόσα χρόνια δεν με έχετε κουνήσει. Είστε πολύ γελασμένοι. Έχουμε και εμείς βίντεο με τα φιλαράκια και τα καμώματά σου. Don’t worry».

"Τα χαλάνε όλα...": "Κόλαφος" η Καίτη Γαρμπή - Το ξέσπασμα της τραγουδίστριας (video)

Με αφορμή την συναυλία «Όλοι μαζί μπορούμε» όπου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (12/9) αρκετοί καλλιτέχνες ήταν εκείνοι οι οποίοι έδωσαν το παρών και μίλησαν στα τηλεοπτικά συνεργεία.

Μάλιστα, κάποιοι από εκείνους δεν δίστασαννα ρίξουν τα καρφιά τους και για τους τράπερ καθώς την τελευταία περίοδο έχουν απασχολήσει όσο τίποτα άλλο. Ανάμεσά τους ήταν η Καίτη Γαρμπή αλλά και ο Δημήτρης Μπάσης καθώς δεν δίστασαν να τοποθετηθούν. Με την ευκαιρία, δείτε τα φετινά σχήματα στις πίστες των μπουζουκιών.

Οι δηλώσεις της Γαρπή και του Μπάση κατά των τράπερ

Συγκεκριμένα, η Καίτη Γαρμπή ανέφερε: «Κάνουν μία συγκλονιστική παραγωγή τα παιδιά αυτά. Η μουσική τους είναι συγκλονιστική μέχρι τη στιγμή που μπαίνει ο στίχος. Εκεί τα χαλάνε όλα. Κι εγώ δεν θέλω να τους ακούω. Είναι πολύ προκλητικός ο στίχος τους και χυδαίος, αλλά και περίεργος. Ο γιος μου στην ηλικία που είναι δεν θέλει να ακούει αυτά τα τραγούδια».

Από την άλλη, ο Δημήτρης Μπάσης είπε χαρακτηριστικά: «Για μένα η τραπ δεν είναι μουσική. Αυτό που ακούω είναι βασικά στίχος. Είναι πέρα από τη δική μου αισθητική, είναι σαν να μπερδεύουμε προφιτερόλ με σαρδέλα».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share