Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Δεν τρώει ποτέ πίτσες και 3 ακόμη πράγματα: Έτσι διατηρεί η Κατερίνα Λέχου την άψογη σιλουέτα της στα 56 της

Από τις πιο κομψές γυναίκες της ελληνικής showbiz

5 Σεπτεμβρίου 2023 11:21
Δεν τρώει ποτέ πίτσες και 3 ακόμη πράγματα:  Έτσι διατηρεί η Κατερίνα Λέχου την άψογη σιλουέτα της στα 56 της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από τις πιο κομψές γυναίκες της ελληνικής showbiz είναι η Κατερίνα Λέχου, η οποία καταφέρνει να εντυπωσιάζει με κάθε της εμφάνιση. Στα 56 της δεν τρώει πίτσες και 3 ακόμη πράγματα, διατηρώντας έτσι την άψογη σιλουέτα της.

Το αψεγάδιαστο σώμα της, το οφείλει στην ισορροπημένη διατροφή που κάνει αλλά και στον μεταβολισμό της ενώ συνηθίζει και να γυμνάζεται. Ενώ, έτσι ήταν πριν τις πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπο.

Κατερίνα Λέχου: Η διατροφή που επιλέγει για να διατηρεί το κορμί της

Η Κατερίνα Λέχου προσέχει την εικόνα της και λόγω της δουλειάς της θέλει να είναι πάντα σικ και περιποιημένη.

Κατέχει υπέροχες αναλογίες, τις οποίες οφείλει στη σωστή διατροφή που ακολουθεί στην καθημερινότητά της. Καταναλώνει πολλά και μικρά γεύματα, πίνει πολύ νερό ενώ αγαπημένη της συνήθεια είναι το πράσινο τσάι.

Ποια είναι όμως τα μυστικά διατροφής της Κατερίνας Λέχου;

  • Δεν παραλείπει ποτέ το πρωινό γεύμα.
  • Το μεσημέρι τρώει συχνά ψάρι, για παράδειγμα σολομό, αλλά και όσπρια, όπως φρέσκα φασολάκια ή επιλέγει τα ζυμαρικά ολικής αλέσεως.
  • Το ψωμί δεν είναι απαγορευτικό, ωστόσο, επιτρέπεται μόνο μία φέτα.
  • Για το βράδυ, προτιμά κάτι ελαφρύ, όπως ένα γιαούρτι με φρούτα ή μια τονοσαλάτα.
  • Όπως έχει δηλώσει η ίδια δεν πίνει ποτέ καφέ και αποφεύγει τα τηγανιτά και τις λοιπές «αμαρτίες», όπως πίτσες, σουβλάκια, burgers, κ.τ.λ.
  • Φυσικά, η Κατερίνα Λέχου συνδυάζει την προσπάθειά της με συστηματική γυμναστική που για την ίδια αποτελεί «τρόπο ζωής».

Μάνος Στρατάκης: Αυτός είναι ο κούκλος σύζυγος της Κατερίνας Λέχου (photos)

Η Κατερίνα Λέχου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Μάνο Στρατάκη πριν 9 χρόνια και έκτοτε ζει ευτυχισμένες στιγμές στο πλευρό του.

Αν και έχουν 7 χρόνια διαφορά αυτό δεν φαίνεται σε καμία περίπτωση να αποτελεί πρόβλημα, καθώς έχουν δείξει πως η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο.

Λέχου Στρατάκης

Ο Μάνος Στρατάκης γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου 1974 και είναι παλαίμαχος υδατοσφαιριστής και αρχηγός της ομάδας του Παναθηναϊκού,. Πλέον δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο της εστίασης, ενώ είναι και ιδιοκτήτης κοσμηματοπωλείων με πανάκριβους σπάνιους λίθους.

Κατερίνα Λέχου Μάνος Στρατάκης

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2008, ενώ ο γάμος τους τελέστηκε σε εκκλησάκι της Πάτμου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Γιάννης Μπέζος με τη σύζυγό του Ναταλία Τσαλίκη, με τους οποίους διατηρεί φιλία χρόνων η ηθοποιός.

Η Κατερίνα Λέχου είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή για το μυστικό της γάμο και την απόκτηση ενός παιδιού:

«Χώρεσα και το γάμο μου και ένα σκυλί στη ζωή μου, εξακολουθώ όμως να έχω αρκετό χρόνο μόνη μου. Ο σύζυγος μου, μου έβγαλε τη συντροφικότητα διαφορετικά δεν είχα κανένα λόγο στα 40 μου να παντρευτώ, δεν ήμουν μια απελπισμένη σαραντάρα που θέλει να παντρευτεί.

Λέχου Στρατάκης παραλία

Δεν με ενοχλεί, έχω βαρεθεί που με ρωτάνε γιατί δεν έκανα παιδί, δεν ήθελα και η απάντηση είναι απλή, ότι θέλει ο άνθρωπος το κάνει ότι δεν θέλει δεν το κάνει»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share