Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κατερινα Λέχου: Οι δηλώσεις για τον σαδισμό που θα συζητηθούν

Δείτε τι είπε

19 Μαΐου 2021 13:06
Κατερινα Λέχου: Οι δηλώσεις για τον σαδισμό που θα συζητηθούν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Λέχου, το βράδυ της Τρίτης (19/5) βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου.

Η όμορφη ηθοποιός έκανε λόγο για σαδισμό και σίγουρα οι δηλώσεις της θα συζητηθούν. Παράλληλα, διαβάστε την αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα.

«Είναι ανεπίτρεπτο να προσβάλλεις έναν άνθρωπο ή να τον υποβάλλεις σε σαδιστικά τερτίπια, είτε είσαι ο Κουν, είτε όχι, με την πρόφαση να του εκμαιεύσεις μία καλύτερη ερμηνεία. Υπάρχουν άλλοι τρόποι… Πιστεύω ότι έχουμε μια αλλαγή εποχής, τα νέα παιδιά πρέπει να έχουν γνώση. Είναι ένα σκληρό επάγγελμα και παίζεις με λεπτές ισορροπίες. Δεν μπορεί ο καθένας να σου τσαλαπατάει την προσωπικότητά σου» είπε η Κατερίνα Λέχου και συνέχισε:

«Μίλησε η Ζέτα Δούκα και μετά εγώ. Εννοείται ότι μίλησα και μαζί της και με κάποιους ανθρώπους που εκτιμώ την γνώμη τους. Απευθυνθήκαμε και σε ένα δικηγόρο. Ήθελα να κατατοπιστώ κι έκανα πάρα πολλή συνομιλία με τον εαυτό μου. Μετά με πήρε η Φαίη τηλέφωνο και το συζήτησα πρώτα με τον σύζυγό μου. Δεν το συζήτησα με τους γονείς μου. Οι παλιοί είναι της άποψης τι θέλεις να τα πεις, έτσι κάτω από το χαλί.

Τα πρόσωπα που έχουν καταγγελθεί έχουν μια επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά. Όταν υπάρχει μοτίβο συμπεριφοράς, υπάρχει σοβαρό θέμα και δεν θα ωφελήσει σε τίποτα να συζητήσω μαζί τους. Θέλει άλλου είδους διαχείριση με ειδικούς, δεν είναι σε ανθρώπινο επίπεδο» τόνισε η αγαπημένη ηθοποιός.

Δείτε όλα όσα είπε στο video που ακολουθεί:

Η ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή της στον Τάσο Τρύφωνος είχε κάνει μια αποκάλυψη για τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Είσαι το ταίρι μου».

«Για τον ρόλο μου στο Είσαι το Ταίρι μου είχαν κοιτάξει την Καγιά και την Κουλιανού.

Ξέρω ότι τότε στο “Είσαι το ταίρι μου” δεν ψάχνανε μόνο στο χώρο των ηθοποιών αλλά ψάχνανε και μοντέλα. Ήταν αναμενόμενο εφόσον ο ρόλος ήταν ενός μοντέλου. Ξέρω ότι είχαν κοιτάξει πολλές κοπέλες, την Καγιά, την Κουλιανού. Συμβαίνει πολλές φορές και στο εξωτερικό συμβαίνει. Και θεωρώ πως είναι και θέμα συγκυρίας κάποιες φορές»

Όσα δεν ξέρουμε για την Κατερίνα Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου γεννήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου 1967 στην Αθήνα. Το 2014 παντρεύτηκε με τον παλαίμαχο υδατοσφαιριστή και αρχηγό της ομάδας του Παναθηναϊκού, Μάνο Στρατάκη.

Έχει σπουδάσει στη Δραματική Σχολή «Κάρολος Κουν» και έχει στο ενεργητικό της πολλές επιτυχίες.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός είχε αναφερθεί στο κίνημα #metoo λέγοντας:

«Είμαστε μια μικρή αγορά που δεν μπορεί να συγκριθεί με το Χόλιγουντ. Σε κάθε επάγγελμα οι γυναίκες δίνουν αγώνα για να κερδίσουν τον χώρο τους γιατί ζούμε σε ανδροκρατούμενη κοινωνία. Στην καριέρα μου δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι έπρεπε να κάνα) τέτοιες ουσίες για να φτάσω κάπου. Ας πάρουμε για παράδειγμα την παράσταση. Δεν θεωρώ ότι ο Στέλιος Μάινας ως άντρας απολαμβάνει μεγαλύτερο σεβασμό ή έχει περισσότερα δικαιώματα. Ξέρετε, το διακύβευμα είναι πάντα τα χρήματα και η εξουσία».

Ενώ, αναφέρθηκε στον ρόλο που παίζει η εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας στο χώρο της υποκριτικής.

«Αυτό είναι κοινό με τη χολιγουντιανή αγορά. Ένας άντρας 55άρης με κοιλιά και φαλάκρα μπορεί να παίζει τον εραστή ενώ μια 45άρα δεν έχει αυτή την πολυτέλεια στον χώρο μας. Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Μπορείς να επιβάλεις τα δικά σου θέλω, ακόμη και να σπάσεις τα στερεότυπα. Έχουμε δει τη Μέριλ Στριπ και την Ελεν Μίρεν να το καταφέρνουν εξαιρετικά. Προσέχω και σέβομαι τον εαυτό μου σίγουρα. Δεν ξέρω αν έχω χάσει ρόλο επειδή δεν ήμουν αρκετά ζουμερή, με καμπύλες ή επειδή με θεώρησαν «μεγάλη». Δεν με ενδιαφέρει, ειλικρινά, να το γνωρίζω. Αν σε κρίνει κανείς μόνο επιφανειακά είναι δικό του θέμα. Με αφορά καθημερινά, πριν κοιμηθώ, να ρωτάω τον εαυτό μου αν θέλω πραγματικά να το κάνω αυτό. Είναι μια απλή ερώτηση που σου αποδεικνύει τι πραγματικά σε αφορά και σε κάνει ευτυχισμένη»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share