ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Ρένος Ρώτας: «Δύο άνδρες με ένα παιδί είναι πιο λογικό από την καλή οικογένεια άντρα – γυναίκας»

Ρένος Ρώτας: «Δύο άνδρες με ένα παιδί είναι πιο λογικό από την καλή οικογένεια άντρα – γυναίκας»
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ο ηθοποιός Ρένος Ρώτας αναφέρθηκε στην κωμωδία όπου πρωταγωνιστεί, με τίτλο “Η δική μας οικογένεια” και στα μηνύματα για “όλα τα είδη οικογένειας” που θέλει να περάσει η σειρά, δηλώνοντας πως δύο άνδρες με ένα παιδί είναι πιο λογικό από την καλή οικογένεια άντρα – γυναίκας.

Συνέντευξη στην εκπομπή “Γεια Σου” με τη Μαρία Μπακοδήμου, έδωσε πριν λίγο καιρό ο ηθοποιός Ρένος Ρώτας, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Open με τίτλο “Η δική μας οικογένεια”. Παράλληλα, δείτε τι είπε για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε στα μηνύματα που περνάει η σειρά, τονίζοντας πως αυτό που θέλουν να δείξουν στους τηλεθεατές, είναι ότι μια οικογένεια μπορεί να μην είναι μόνο αυτό που συνηθίζεται να βλέπουμε γύρω μας και πως όλες οι οικογένειες πρέπει να είναι αποδεκτές, εφόσον υπάρχει αγάπη.

“Φτιάξαμε μια σειρά που θέλει να περάσει κάποια μηνύματα. Τι είναι η οικογένεια; Μπαμπάς, μαμά, παιδιά; Δεν είναι μόνο αυτό οικογένεια. Προσπαθούμε να περάσουμε ότι υπάρχουν πολλά είδη διαφορετικών οικογενειών. Ένα παιδί θέλει αγάπη. Δύο άνδρες με ένα παιδί είναι λογικότατο και ίσως πιο λογικό από άνδρας-γυναίκα. Βλέπουμε τις ‘αρρώστιες’ στην ‘καλή’ οικογένεια”, είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο

Αποκάλυψη Ρένου Ρώτα: «Συναποφασίστηκε να μη γίνει η παράσταση σε περίπτωση που μείνει στην αίθουσα η Σάσα Σταμάτη»

Τους συντελεστές της παράστασης που πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος συνάντησε το βράδυ της Πέμπτης η κάμερα του Πρωινού και τους ρώτησε για το πρόσφατο σκηνικό με τη Σάσα Σταμάτη. Ο Φάνης Μουρατίδης δεν θέλησε να πει λεπτομέρειες, σε αντίθεση με τον Ρένο Ρώτα που αποκάλυψε το παρασκήνιο.

«Συναποφασίστηκε μαζί με τον παραγωγό μας να μη γίνει η παράσταση σε περίπτωση που μείνει στην αίθουσα η Σάσα Σταμάτη. Δε γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες ειλικρινά. Ήμασταν μέσα, καθυστέρησε να ξεκινήσει η παράσταση και μάθαμε ότι έγινε για αυτούς τους λόγους. Νομίζω πως ο μόνος με τον οποίο επικοινώνησε η Σάσα Σταμάτη είναι με τον παραγωγό. Εμείς μάθαμε πως ήταν στο κοινό αφού έγινε το σκηνικό. Ρωτήσαμε γιατί καθυστέρησε η παράσταση, γιατί αργήσαμε να ξεκινήσουμε. Και μας είπαν για αυτόν τον λόγο. Δεν το συζητήσαμε μετά γιατί ήμασταν κουρασμένοι και δεν είπαμε κάτι συγκεκριμένο. Τάσσομαι υπέρ του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου ξεκάθαρα» είπε ο Ρένος Ρώτας.

Θυμίζουμε πως την αποκάλυψη πως ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ζήτησε από τη Σάσα Σταμάτη να αποχωρήσει από την παράσταση που πρωταγωνιστεί, έκανε σε ρεπορτάζ της η Εφημερίδα των Συντακτών.

Όλα έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο όταν η Σάσα Σταμάτη πήγε στο θέατρο «Ακροπόλ» για να παρακολουθήσει τον «Κουρέα της Σεβίλλης» σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου με το πρωταγωνιστικό δίδυμο των Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και Φάνη Μουρατίδη.

Η δημοσιογράφος κάθισε μπροστά-μπροστά και τότε μια ευγενής ταξιθέτρια της ψιθύρισε διακριτικά «ο κ. Χαραλαμπόπουλος μου είπε να σας πω ότι αν δεν φύγετε, ο ίδιος δεν θα παίξει απόψε». Διακριτικά έφυγε κι εκείνη.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου