Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022

Ρένος Ρώτας: «Νιώθω μεγάλη απογοήτευση για τον Δημήτρη Λιγνάδη»

«Δεν είναι να έχεις εμπιστοσύνη σε κανέναν»

29 Νοεμβρίου 2021 16:40
Ρένος Ρώτας: «Νιώθω μεγάλη απογοήτευση για τον Δημήτρη Λιγνάδη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ρένος Ρώτας μίλησε στην Super Κατερίνα και την Μένια Κούκου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη. Για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο ηθοποιός είπε τα εξής:

«Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι μια απίστευτη στενοχώρια, μεγάλη απογοήτευση. Είμαι κατά της βίας σε οποιαδήποτε μορφή, δεν θα χτυπούσα άνθρωπο. Το είπα με την έννοια του οικοδομήματος που καταρρέει και μένει το τίποτα. Έναν άνθρωπο που τον έχεις θαυμάσει πάρα πολύ και ξαφνικά σε απογοητεύει τόσο έντονα κι εκεί που πραγματικά νιώθεις ότι του χρωστάς, βλέπεις ότι όχι μόνο δεν του χρωστάς, αλλά ο άνθρωπος αυτός για να επιστρέψει η ισορροπία στην κοινωνία, πρέπει κάτι να συμβεί, θέλει πολλή δουλειά».

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο Ρένος Ρώτας είπε χαρακτηριστικά: «Έπεσα από τα σύννεφα. Δεν είναι να έχεις εμπιστοσύνη σε κανέναν».

Αγωνία για το παιδί του Πέτρου Φιλιππίδη: Έκτακτη εξέλιξη με τον πατέρα του στην φυλακή

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στην φυλακή, έχοντας αφήσει πίσω του όχι μόνο τη σύζυγό του, αλλά και το γιο του, Δημήτρη, για τον οποίο υπάρχει αγωνία ως προς τη διαχείριση της κατάστασης, που προέκυψε για την οικογένειά του μετά τις καταγγελίες.

Στην εκπομπή Ποιος Είναι Πρωινιάτικα έκανε δηλώσεις το πρωί της Δευτέρας (29/11) ο Σωτήρης Χατζάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον γιο του, Δημήτρη, ο οποίος όπως τόνισε δεν πρέπει να πάρει την ευθύνη για τις πράξεις του πατέρα του.

Με τις καταγγελίες για τον γνωστό ηθοποιό να πέφτουν «βροχή» τις τελευταίες μέρες, ο Σωτήρης Χατζάκης εξήγησε πως η κοινότητα των ηθοποιών πρέπει να βοηθήσει τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη για να προχωρήσει τη ζωή του και την καριέρα του.

Τα λόγια του Σωτήρη Χατζάκη για το γιο του Φιλιππίδη

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας τεράστιος ηθοποιός, από τους καλύτερους που έχει το ελληνικό θέατρο. Μην συντρίψουμε το τεκμήριο της αθωότητας. Αυτή τη στιγμή πρέπει να αποδειχθούν οι κατηγορίες αυτές από τη δικαιοσύνη. Έχουμε ισχυρές ενδείξεις ότι αυτά έχουν συμβεί, τα κορίτσια αυτά τα γνωρίζουμε και ξέρουμε πολύ καλά τι λένε και πόσο αλήθεια έχουν αυτά που λένε και πόση βία έχουν υποστεί.

Αν θεωρήσουμε ότι αυτό έχει συμβεί, τότε στέκομαι στα λόγια του Σπύρου Μπιμπίλα, ότι νιώθουμε μια μεγάλη θλίψη, το ελληνικό θέατρο πενθεί για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, που άφησαν τους δαίμονές τους να βγουν έξω.

Το παιδί του Πέτρου θα το αγκαλιάσουμε γιατί δεν έχει καμία ευθύνη. Το παιδί πρέπει να είναι το μέλλον, δεν είναι δυνατόν κληρονομικά να πάρει την ευθύνη και το μίασμα αυτό. Το παιδί είναι άλλος άνθρωπος, είναι νέος άνθρωπος και θα πρέπει να κοιτάξει τη δική του ζωή και να προχωρήσει μπροστά», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share