Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

«Θαρραλέα αλλά γιατί πρέπει να...» - Η επιβράβευση αλλά και η ένσταση του Δημήτρη Σούρα για την αποκάλυψη της Σάσας Σταμάτη (photo)

«Αφού κάποιο χέρι είναι πάντα ανοιχτό και η Επιστήμη κερδίζει την αρρώστια με υψηλά ποσοστά επιτυχίας...»

31 Αυγούστου 2023 16:11
«Θαρραλέα αλλά γιατί πρέπει να...» - Η επιβράβευση αλλά και η ένσταση του Δημήτρη Σούρα για την αποκάλυψη της Σάσας Σταμάτη (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τη δική του απάντηση έδωσε μέσα από τα social media ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας στη Σάσα Σταμάτη. Η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε πως κάνει συνεδρίες με ψυχίατρο και ψυχολόγο στο Θριάσιο και έστειλε το δικό της μήνυμα στον κόσμο, αναφέροντας πως όταν υπάρχει πρόβλημα θα πρέπει να απευθυνόμαστε στους ειδικούς.

«Θαρραλέα αλλά γιατί πρέπει να...»

Μετά από αυτή την ανάρτηση, η οποία και έγινε viral στο διαδίκτυο, ο Δημήτρης Σούρας αποκάλεσε τη Σάσα Σταμάτη «θαρραλέα», αλλά είχε μια ένσταση.

«Θαρραλέα και ιδιαίτερα βοηθητική για όλους μας, η κατάθεση ψυχής της Κας Σάσας Σταμάτη. Ας μου επιτραπεί μια ένσταση. Αφού κάποιο χέρι είναι πάντα ανοιχτό και η Επιστήμη κερδίζει την αρρώστια με υψηλά ποσοστά επιτυχίας, γιατί πρέπει να πιάσεις πάτο, για να ζητήσεις βοήθεια;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σούρας.

Μαρία Μπακοδήμου: «Ποια ανάγκη σας καλύπτετε να κάνετε bullying σε έναν άνθρωπο που...» - Το μήνυμα στήριξης στη Σάσα Σταμάτη (photo)

Μήνυμα στήριξης στη Σάσα Σταμάτη έστειλε η Μαρία Μπακοδήμου μετά την εξομολόγηση ψυχής της δημοσιογράφου ότι κάνει συνεδρίες με ψυχολόγο και ψυχίατρο.

«Ποια ανάγκη σας καλύπτετε να κάνετε bullying σε έναν άνθρωπο που...»

«Δεν καταλαβαίνω ποιο κομμάτι της ψυχής σας χαίρεται και ποια ανάγκη σας καλύπτεται να κάνετε bullying σε έναν άνθρωπο που δηλώνει αδυναμία. Εκείνη ρίχνει φως σε ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που πάσχουν και τους κάνετε να φοβούνται ακόμα περισσότερο την διαπόμπευση».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share