Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

«Όταν φτάνεις στον πάτο...» - Στο ψυχιατρικό τμήμα του Θριάσιου νοσοκομείου η Σάσα Σταμάτη (photo)

Το μήνυμά της στο Instagram

30 Αυγούστου 2023 13:24
«Όταν φτάνεις στον πάτο...» - Στο ψυχιατρικό τμήμα του Θριάσιου νοσοκομείου η Σάσα Σταμάτη (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σάσα Σταμάτη επισκέφτηκε το ψυχιατρικό τμήμα του Θριάσιου Γενικου Νοσοκομείου, όπως έκανε γνωστό. Η δημοσιογράφος με ένα story που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την επίσκεψή της εκεί, ενώ εξήγησε πως «έφτασε στον πάτο».

Θέλησε μάλιστα, να στείλει το δικό της μήνυμα για το ταμπού που επικρατεί γύρω από τα θέματα ψυχικής υγείας, αναφέροντας πως δεν θα έπρεπε να νοιάζει κανέναν το τι θα πει ο κόσμος.

Σε story που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία με την πόρτα του ψυχιατρικού τμήματος στο νοσοκομείο. Πάνω σε αυτό έγραψε: «Όταν φτάνεις στον πάτο, μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια. Δεν σε νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Δεν είναι ταμπού. Χτύπα την πόρτα».

Σε δηλώσεις που έκανε στο protothema.gr η Σάσα Σταμάτη ανέφερε: «Κάποια στιγμή κατέρρευσα, έπιασα πάτο. Χρειάστηκε να επισκεφτώ ψυχίατρο και ψυχολόγο, σώθηκα. Πολλά θα σε πουν τρελό, κανείς όμως δεν θα πει ποιος σε τρέλανε».

Όσο για τις φωτογραφίες που δημοσιεύει ανά διαστήματα στα social media και τη δείχνουν να απολαμβάνει τη ζωή της, εξήγησε πως δεν είναι τα πάντα αληθινά. «Όσον αφορά τις φωτογραφίες στο Instagram, ξέρετε πολύ καλά ότι είναι παραμύθι», δήλωσε.

Ανάρτηση Σάσας Σταμάτη από το ψυχιατρείο
Ανάρτηση Σάσας Σταμάτη από το ψυχιατρείο

Σάσα Σταμάτη: «Κανείς δεν πήγε να τα μαζέψει» - Η σοκαριστική εικόνα με τα ελάφια στην καμένη περιοχή της Μάνδρας

Μετά την απεγνωσμένη έκκληση για βοήθεια, η Σάσα Σταμάτη επανήλθε με μια σοκαριστική εικόνα με ελάφια στην καμένη περιοχή της Μάνδρας, καταγγέλλοντας ότι κανείς δεν πήγε να τα μαζέψει.

Η Μάνδρα είναι μία από τις περιοχές που έχει πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Η Σάσα Σταμάτη, της οποίας ο τόπος κατοικίας είναι η Μάνδρα, βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο σημείο προκειμένου να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί.

Το πρωί της Πέμπτης (20/7) βρέθηκε σε σημείο της περιοχής όπου είχε πάρει φωτιά και απαθανάτισε με το κινητό της δύο ελάφια που περιπλανιόντουσαν στην καμένη γη. Όπως καταγγέλλει η δημοσιογράφος, ένας φίλος της ενημέρωσε την φιλοζωική για να μαζέψει και να τα προστατεύσει, αλλά κανείς δεν είχε πάει στο σημείο.

«Τα ελαφάκια στην περιοχή της Κιάφας σώθηκαν. Ο φίλος μου Δημήτρης Τσάμος πήρε τη φιλοζωική αλλά κανείς δεν πήγε να τα μαζέψει» έγραψε η Σάσα Σταμάτη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share