ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Οργή από Φώτη Σεργουλόπουλου: «Μιλάνε για αξιοπρέπεια στρέιτ άνθρωποι, που μπορεί να είναι ακόμα στη… ντουλάπα»

Οργή από Φώτη Σεργουλόπουλου: «Μιλάνε για αξιοπρέπεια στρέιτ άνθρωποι, που μπορεί να είναι ακόμα στη… ντουλάπα»
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Συνέντευξη στο κανάλι της Zoe Pre στο YouTube παραχώρησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε στο «Κρίμα» για το coming out που επέλεξε να κάνει πριν χρόνια και ήταν γεμάτος οργή για όσους είναι στρέιτ και μιλάνε για αξιοπρέπεια, ενώ μπορεί να είναι ακόμα στη…ντουλάπα. Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε η Μαρία Μπακοδήμου για τη λήξη της συνεργασίας τους.

«Ο πρώτος που έκανε coming out ήταν ο Γιώργος Μαρίνος, σε μία πάρα πολύ δύσκολη εποχή που ακόμα και το να ειπωθούν οι λέξεις ήταν δύσκολο. Εγώ το έκανα το 2011, έχουμε κάνει πολύ περισσότερα πράγματα από τότε», ανέφερε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Αυτό που μπορώ να πιστέψω ότι έκανα ως επιτυχία είναι ότι είχα μία πολύ mainstream ζώνη σε ένα πολύ συντηρητικό Μέσο και έβγαινα προς τα έξω κανονικά. Δεν έκανα έκπτωση σε μένα σε σχέση με αυτό που παρουσίαζα ή έκανα», τονίζει ο παρουσιαστής στη Zoe Pre.

«Μέχρι τότε η ελληνική τηλεόραση είχε ένα trash κομμάτι που ασχολιόταν με τα διεμφυλικά άτομα, τα κατέκρινε και γελούσε χλευαστικά. Το ίδιο συμβαίνει λίγο και τώρα», επισημαίνει ο Φώτης Σεργουλόπουλος, κάνοντας αναφορά στο φετινό Athens Pride και τα σχόλια που ακούστηκαν στην τηλεόραση περί «κλόουν».

«Στρέιτ άνθρωποι, που μπορεί να είναι ακόμα στη «ντουλάπα», μιλάνε για αξιοπρέπεια χωρίς να έχουν πατήσει ποτέ το πόδι τους στο Pride, να δουν τι πραγματικά συμβαίνει σε αυτό», παρατηρεί αμέσως μετά.

«Δεν αντιμετώπισα χλευασμό, ούτε προβλήματα. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να μιλήσουν άσχημα για μένα στα social media ή σε σχόλια. Δεν με αφορούν όμως, δεν με νοιάζει αυτό το πράγμα. Οι φασίστες είναι αυτοί που είναι και το φωνάζουν», παραδέχεται ο Φώτης Σεργουλόπουλος σε άλλο σημείο.

“Βάραγε μια σειρήνα…” – Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Φώτη Σεργουλόπουλου για τον γιο του

Με αφορμή τη ζημιά 77 εκ. δολαρίων που έγινε σε μουσείο στην Ταϊβάν, ο Φώτης Σεργουλόπουλος θέλησε να κάνει μια πολύ προσωπική αποκάλυψη για το γιο του που τον έχει ασφαλίσει στην Γαλλία λόγω ενός περιστατικού που έζησε παλαιότερα. Με την ευκαιρία, δείτε την απίθανη ερώτηση που του έκανε ο γιός του.

Συγκεκριμένα, τον ασφάλισε εκεί ώστε να μην πληρώσει χρήματα σε περίπτωση που κάνει ζημιά σε κάποιο μουσείο της χώρας σε κάποιο ταξίδι τους.

Η αποκάλυψη του Φώτη Σεργουλόπουλου

«Έχω ασφαλίσει τον γιο μου στη Γαλλία, αν μπει σε μουσείο και κάνει ζημιά να μην το πληρώσω. Υπάρχει ειδική ασφάλεια για τα παιδιά. Το είχα φόβο. Γιατί θα σου πω…», ανέφερε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και στη συνέχεια προχώρησε στη δεύτερη αποκάλυψη…

«Έχω χαλάσει έργο τέχνης στο Beaubourg στο Παρίσι. Ήταν τη δεκαετία του ’80 μια μεγάλη έκθεση Γιαπωνέζων καλλιτεχνών και μέσα σε έναν πελώριο χολ υπήρχε ένα πελώριος κύβος από πηλό με κοτετσόσυρμα γύρω γύρω και ήταν μαλακός. Εγώ νόμιζα ότι είναι διαδραστικό το έργο και πήγαινα και έβαζα τα δάχτυλά μου μέσα στο έργο.

Βάραγε μια σειρήνα. Έρχονται δίπλα μου οι άλλοι που κοιτούσαν και λέω είναι φτιαγμένο για να βάζουμε τα δάχτυλά μας στο έργο. Έτσι νόμιζα εγώ. Κι έρχονται και με πιάνουν και με πήγαν λίγο μέσα σε ένα γραφείο, να δουν αν είμαι καλά. Μου είπαν: «Δεν θα είναι καθόλου ευχαριστημένος ο καλλιτέχνης με αυτό που έχετε κάνει». Από τότε μου έχει μείνει φόβος», διηγήθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.




0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου