Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2024

«Ασπίδα» η Ναταλία Γερμανού: «Ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει κάνει κάποιες δηλώσεις που εκνεύρισαν, αλλά...»

«Είναι ένας πολύ σεμνός άνθρωπος, σοβαρός, ήσυχος»

2 Ιουλίου 2023 15:42
«Ασπίδα» η Ναταλία Γερμανού: «Ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει κάνει κάποιες δηλώσεις που εκνεύρισαν, αλλά...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες μετά την sold out συναυλία του, με την Ναταλία Γερμανού να σχολιάζει από μεριά της όσα έχει αναφέρει κατά καιρούς ο τραγουδιστής για την «ιδανική σύντροφο» και έχουν εκνευρίσει τον κόσμο. Η παρουσιάστρια ήταν «ασπίδα» και προσπάθησε να δικαιολογήσει τα σχόλια που έχει κάνει κατά καιρούς.

«Κατά καιρούς ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει κάνει κάποιες δηλώσεις για το πώς θέλει τη γυναίκα να είναι δίπλα του, ότι είναι παραδοσιακός στις σχέσεις του και θέλει μια γυναίκα που να ξέρει να φροντίζει το σπίτι και να τον περιποιείται. Δηλώσεις που εκνεύρισαν πολλές γυναίκες αλλά και άντρες», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται». Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο αδερφός του Νίκου Οικονομόπουλου.

«Ίσως εγώ να δυσκολευόμουν να συνυπάρξω με έναν τέτοιον άντρα, όμως είναι πρώτον δικαίωμά του και δεύτερον υπάρχουν γυναίκες που αγαπούν να φροντίζουν τους άντρες τους, δεν θα τους αφαιρέσουμε αυτό το δικαίωμα. Κι έπειτα σαν αντίβαρο θα σας πω ότι έχει άλλες τόσο γλυκές απόψεις ο Νίκος», τόνισε η παρουσιάστρια για τον τραγουδιστή.

«Έχουμε σταυρώσει άλλους, γιατί κάνουν δηλώσεις που σηκώνουν σχολιασμό που σε εκνευρίζει. Ο Οικονομόπουλος μιλάει μόνο μέσα από τα τραγούδια του, δεν σε διαολίζει κάνοντας πράγματα ή κυνηγώντας τους παπαράτσι να τον φωτογραφίσουν με διάφορες γκόμενες. Είναι ένας πολύ σεμνός άνθρωπος, σοβαρός, ήσυχος. Μιλάει με τα τραγούδια του. Δεν δίνει συνεντεύξεις, δεν κάνει τον μαϊντανό», είπε κλείνοντας το θέμα η Ναταλία Γερμανού.

«Βολές» κατά πάντων από τον Νίκο Οικονομόπουλο: «Η κριτική και τα λαϊκά δικαστήρια υπάρχουν παντού»

Με αφορμή το ξεκίνημα των εμφανίσεών του στην Αθήνα, ο Νίκος Οικονομόπουλος μίλησε στις κάμερες των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών. Ο αγαπημένος τραγουδιστής απάντησε για το ντοκιμαντέρ που φημολογείται ότι θα κάνει ενώ ρωτήθηκε και για την προσωπική του ζωή.

«Είμαι καλύτερος στο να διαλέγω τραγούδια παρά σαν τραγουδιστής. Δεν έχω σκεφτεί να πάω κριτής σε talent show, αυτή τη στιγμή δεν θα το έκανα. Δεν θα είναι ντοκιμαντέρ για τη ζωή μου. Είναι ο Νίκος στη δουλειά και λίγο από την προσωπική μου ζωή. Δε νομίζω ότι η ζωή μου έχει ενδιαφέρον.

Πολλές φορές γράφονται πράγματα που δεν ισχύουν, αλλά αν ξεκινήσεις να απαντάς αυτό παίρνει έκταση χωρίς λόγο. Δεν έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο κανέναν. Αφήνω τα πράγματα να εξελιχθούν… Στις μέρες μας πουλάει μόνο το κακό και όχι το καλό. Η κριτική και τα λαϊκά δικαστήρια υπάρχουν παντού», είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Όταν ρωτήθηκε για την κοπέλα με την οποία συμπρωταγωνιστούν στο νέο του video clip και τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι, ο τραγουδιστής σημείωσε: «Δημοσιεύματα. Δεν έχω να απαντήσω κάτι σε αυτό. Για την προσωπική μου ζωή δεν απαντάω. Δεν χρειάζεται να απαντάω συνέχεια γι’ αυτό. Είτε υπάρχει κάτι είτε όχι, δεν θέλω να απαντήσω. Συγγνώμη».

«Δεν μου αρέσει να είμαι κοινωνικός. Αν δεν περνάω κάπου καλά δεν μπορώ να προσποιούμαι, προτιμώ να μην πάω», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share