Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023

Τάλε κουάλε με τον Οικονομόπουλο: Αυτός είναι ο άγνωστος αδερφός του τραγουδιστή που ζει στην Κρήτη και εργάζεται σε νυχτερινό κέντρο

«Φτυστός» ο αγαπημένος καλλιτέχνης

9 Δεκεμβρίου 2022 10:24
Τάλε κουάλε με τον Οικονομόπουλο: Αυτός είναι ο άγνωστος αδερφός του τραγουδιστή που ζει στην Κρήτη και εργάζεται σε νυχτερινό κέντρο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κάτι που λίγοι γνωρίζουν είναι ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει έναν άγνωστο στο ευρύ κοινό αδερφό, ο οποίος ζει μακριά από την πρωτεύουσα, ωστόσο διατηρεί άριστες σχέσεις με τον τραγουδιστή. Ο Νίκος Οικονομόπουλος μπορεί να μην αρέσκεται να μιλάει για την προσωπική του ζωή, προστατεύοντας με τον τρόπο αυτό τα μέλη της οικογένειάς τους, ωστόσο έχει έναν μικρότερο αδερφό που γεννήθηκε στην Πάτρα, πλέον όμως ζει μακριά από την οικογένειά του.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: «Βολές» κατά πάντων από τον Νίκο Οικονομόπουλο: «Η κριτική και τα λαϊκά δικαστήρια υπάρχουν παντού»

Όλα όσα δεν γνωριζατε για τον αδελφό του τραγουδιστή

Ο λόγος για τον νεαρό Γιάννη που είναι ετεροθαλής αδερφός του Νίκου Οικονομόπουλο καθώς έχουν την ίδια μητέρα και διαφορετικό πατέρα. Ο Γιάννης ζει στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην πόλη του Ρεθύμνου. Ο ίδιος ζει και εργάζεται στο νυχτερινό κέντρο Louvro ως μετρ, ενώ σε κάθε ευκαιρία επισκέπτεται την Αθήνα και τον αγαπημένο του αδερφό.

Ο αδερφός του Νίκου Οικονομόπουλου

Μίλησε για πρώτη φορά ο Νίκος Οικονομόπουλος: «Όταν πρωτοξεκίνησα δεν...»

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία στη μουσική βιομηχανία, κάνοντας πραγματικότητα το όνειρό του να γίνει τραγουδιστής.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει στη «φαρέτρα» του μια δυνατή δισκογραφία, ενώ είναι από τους ελάχιστους καλλιτέχνες που έκανε καριέρα μετά από τη συμμετοχή του σε talent show. Με την ευκαιρία, αυτός ήταν ο θάνατος που τον...βύθισε στο πένθος.

Ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξή του είχε μιλήσει για τη ζωή του, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές του έαυτού του.

«Όταν έκλεισα τα 29, σκεφτόμουν ότι πλησιάζει το 30 και ήταν λίγο περίεργο. Δεν είναι ότι το κατάλαβα τώρα, αλλά το συνειδητοποίησα έναν ολόκληρο χρόνο που το σκεφτόμουν. Πάντως, από τα 25 μέχρι σήμερα, βλέπω τεράστιες αλλαγές στο χαρακτήρα μου. Έχω αλλάξει κι έχω ωριμάσει περισσότερο.

Νίκος Οικονομόπουλος

Έχω κάνει αρκετά πράγματα όσον αφορά τα επαγγελματικά μου. Το όνειρό μου να γίνω τραγουδιστής και να έχω δική μου δισκογραφία πραγματοποιήθηκε. Ως ένα σημείο, έχω πετύχει περισσότερα πράγματα απ’ όσα ονειρευόμουν. Δεν θέλω να είμαι άπληστος, αισθάνομαι ευλογημένος άνθρωπος»

Τα πρώτα χρόνια και η προσωπική του ζωή

«Ειδικά όταν πρωτοξεκίνησα, δεν προλάβαινα να χαρώ με αυτό που συνέβαινε, ενώ τώρα είμαι πιο συνειδητοποιημένος. Όσο καλά και να πηγαίνουν τα πράγματα, θέλεις κι άλλο. Η επιτυχία δεν χορταίνεται, άσχετα που εγώ την επιτυχία μου δεν την έχω καταλάβει. Δεν αισθάνομαι ότι έχω κάνει κάτι, αλλά, κοιτώντας κάποιες στιγμές πίσω, λέω “κοίτα πόσα τραγούδια έχω πει!”. Δεν το έχω απολαύσει και, αντί να είμαι περισσότερο χαρούμενος, με το που κάνω το δίσκο, σκέφτομαι κατευθείαν την επόμενη δουλειά.

Πιστεύω ότι υπάρχουν κάποια όρια, καθώς δεν μπορείς να μοιράζεσαι τα πάντα με όλους. Ειδικά μέσα από μια συνέντευξη, δεν μπορείς να μοιραστείς προσωπικά σου πράγματα με τον κόσμο. Ούτε εγώ θέλω να γνωρίζω την προσωπική ζωή του άλλου, γιατί δεν με αφορά. Δεν το κάνω εσκεμμένα, έτσι είμαι ως άνθρωπος. Παρατηρώ πως πολλοί προσπαθούν να δημιουργήσουν ίντριγκες, προκειμένου να “παίζουν” στη δημοσιότητα, όμως εμένα δεν μου αρέσει. Δεν θέλω να δημιουργώ ούτε ίντριγκες ούτε να λέω κακή κουβέντα για άλλον. Κι αν είχα να πω κακή κουβέντα για κάποιον, θα την έλεγα κατευθείαν, δεν θα έλεγα δημόσια κάτι με το οποίο μπορεί να φανεί στα μάτια του κόσμου ο άλλος κακός επειδή δεν συμπεριφέρθηκε καλά σε μένα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share