Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Καθηλώνει η Μαρία Ιωαννίδου: «Έκανα χημειοθεραπείες που με τσάκισαν» - "Λύγισε" για την "μάχη" της με τον καρκίνο (Video)

«Το περίμενα! Μόλις το ανακάλυψα, είδα ένα γρουμπαλάκι και είπα "καλωσόρισες"»

13 Ιουνίου 2023 12:19
Καθηλώνει η Μαρία Ιωαννίδου: «Έκανα χημειοθεραπείες που με τσάκισαν» -
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς» επιστρέφει και θα έχει καλεσμένη την Μαρία Ιωαννίδου, η οποία θα αναφερθεί στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του μαστού. Η ηθοποιός και χορεύτρια εξομολογήθηκε πώς ήταν κάτι που περίμενε αφού από την ίδια ασθένεια έφυγε και η μητέρα της σε νεαρή ηλικία.

Παράλληλα, "καρφιά" πέταξε η Μαρία Ιωαννίδου για τη Ναταλία Γερμανού σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε στο Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη

Καθηλώνει η Μαρία Ιωαννίδου για την "μάχη" της με τον καρκίνο

«Έχω κληρονομικότητα. Η μαμά μου πέθανε πολύ νέα και πέθανε από τον καρκίνο του μαστού. Το περίμενα! Μόλις το ανακάλυψα, είδα ένα γρουμπαλάκι και είπα “καλωσόρισες”.

Το περίμενα από τη μαμά, το πίστευα. Έκανα χημειοθεραπείες που με τσάκισαν. Δεν έδινα σημασία και έλεγα ότι θα γίνω καλά και πότε θα πάω στο θέατρο.

Είσαι τρελή; Πρέπει να θεραπεύσεις τον καρκίνο και θα γίνει και αυτό. Έκανα επέμβαση στο μαστό μου και μετά από μια βδομάδα πήγα και χόρεψα κρυφά από τον γιατρό».

«Βόμβες» Μαρίας Ιωαννίδου για Φιλιππίδη: «Ο Πέτρος μου την έπεσε και...»

Συνέντευξη έδωσε η Μαρία Ιωαννίδου και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Παράλληλα, καλεσμένη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια «Ανοιχτά» είχε βρεθεί η Χρύσα Ρώπα, όπου μίλησε για την πολύκροτη υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η ηθοποιός και χορεύτρια αρχικά, ρωτήθηκε για την «τσίχλα» που μασούσε στην ταινία «Μια Ελληνίδα στο χαρέμι» κι έχει μείνει αξέχαστη στο κοινό μέχρι και σήμερα.

«Μου έμεινε, το έχω λίγο παράπονο αυτό. Δεν είμαι μόνο μια τσίχλα και θυμάμαι αυτό που μου έλεγε ο καημένος ο Φιλιππίδης. "Μην αποποιηθείς την τσίχλα, γιατί καμία άλλη δεν μπόρεσε να τη μασήσει όπως εσύ". Το έχω κρατήσει αυτό», είπε στο περιοδικό «Λοιπόν».

Μαρία Ιωαννίδου και Πέτρος Φιλιππίδης

«Ο Πέτρος μου την έπεσε και...»

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον ηθοποιό. «Ήταν γυναικάς, προκαλούσε έντονα τις γυναίκες. Από κει και πέρα για το θέμα του βιασμού, δεν το πιστεύω. Κι εμένα μου την έπεσε, του είπα όχι και τελικά, αυτό ίσχυσε. Δεν με πέταξε έξω από τη δουλειά του. Έχω το δικαίωμα να πω την άποψή μου», ανέφερε.

Πρόσθεσε μάλιστα, πως: «Χάνουμε έναν σπουδαίο ηθοποιό, από τους καλύτερους. Του είπα όχι, το σεβάστηκε και γίναμε και φίλοι αργότερα. Όλα αυτά, συμβαίνουν παντού, σε όλους τους χώρους, όχι μόνο στο θέατρο. Δεν αναιρώ το δίκιο των κοριτσιών, αλλά διαφωνώ στο να γίνεται τηλεοπτικά το δικαστήριο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share