Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ξαναχτυπά η Μαρία Ιωαννίδου για Φιλιππίδη: «Άμα είσαι καλός ηθοποιός, δεν πα να είσαι φονιάς… Το ταλέντο για μένα πάει πρώτα»

Προκλητική για άλλη μια φορά

2 Οκτωβρίου 2021 19:50
Ξαναχτυπά η Μαρία Ιωαννίδου για Φιλιππίδη: «Άμα είσαι καλός ηθοποιός, δεν πα να είσαι φονιάς… Το ταλέντο για μένα πάει πρώτα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Μαρία Ιωαννίδου το απόγευμα του Σαββάτου μίλησε στην κάμερα του «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» στο OPEN. Η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια αναφέρθηκε, μέσα σε όλα στην τηλεοπτική της απουσία, το ελληνικό metoo καθώς και τις πολυσυζητημένες πρόσφατες δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Ιωαννίδου δήλωσε πως «ποτέ μου δεν ζήτησα δουλειά, κάθε φορά είχα 15 προτάσεις! Έχουν αλλάξει όμως όλα και έχει συμβεί μια κωλοτούμπα. Με ζήτησαν στη Φάρμα… Εντάξει, δεν μου πήγε πολύ και δεν μου έκατσε. Από κει και έπειτα έπρεπε ο ΑΝΤ1 να με εκμεταλλευτεί κάπως».

«Άμα είσαι καλός ηθοποιός, δεν πα να είσαι φονιάς… Το ταλέντο για μένα πάει πρώτα» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια στην εκπομπή της Νικολέττας Ράλλη στο OPEN. «Μια συνάδελφος είπε κάτι για τα δεδομένα, τα metoo και τα λοιπά και έπεσαν να την φάνε. Ντροπή, ρε παιδιά! Είναι η άποψη της, δικαίωμα της».

«Μου την έχουν πέσει και μένα γιατί ήμουν ένα πάρα πολύ ωραίο κορίτσι. Sorry κιόλας δηλαδή. Αλλά το διαχειρίστηκα. Μπορεί να έχουν τα χίλια δίκια. Ο τρόπος δεν μου αρέσει».

Τέλος, για το σόου χορού η Μαρία Ιωαννίδου ήταν σαφής. «Στο Dancing φαίνεται πως δεν χρειάζονται την εμπειρία μου. Άκουσα, παρασκηνιακά, ότι δέκα με ήθελαν και ένας δεν με ήθελε…»



 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share