Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κηδεία Γιάννη Φλωρινιώτη: Τραγική ειρωνεία με τις ανθοστήλες! Θα τις είχε η κόρη του Άννα Φλωρινιώτη στον γάμο της (Video)

Η Άννα Φλωρινιώτη φρόντισε να στείλει και δυο στεφάνια με κόκκινες καρδιές δηλώνοντας και με αυτό το τρόπο την αγάπη για τον πατέρα της

9 Ιουνίου 2023 16:06
Κηδεία Γιάννη Φλωρινιώτη: Τραγική ειρωνεία με τις ανθοστήλες! Θα τις είχε η κόρη του Άννα Φλωρινιώτη στον γάμο της (Video)
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σήμερα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά τελέστηκε η κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη. Τα δυο από τα τρία του παιδιά, Άννα και Νίκος, η σύζυγός του Μάχη αλλά και άλλοι αγαπημένοι φίλοι και κόσμος που τον αγάπησε μέσα από τη μουσική του, βρέθηκε εκεί για να του πει το τελευταίο "αντίο".

Παράλληλα, η σύζυγός του Γιάννη Φλωρινιώτη, Μάχη, κατέρρευσε λίγες ώρες πριν την κηδεία του, μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, όπου και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην διαθήκη του σπουδαίου καλλιτέχνη.

Τραγική ειρωνεία με τις ανθοστήλες στην κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη - Θα τις είχε η κόρη του Άννα Φλωρινιώτη στον γάμο της

Η κόρη του Άννα μάλιστα, είναι εκείνη που φρόντισε όλες τις λεπτομέρειες για την κηδεία του αγαπημένου της πατέρα. Ο "βασιλιάς" της, όπως τον αποκαλούσε, στην τελευταία του κατοικία θα οδηγηθεί ντυμένος στο λευκό κοστούμι που τον έχει χαρακτηρίσει και το είχε ως επιθυμία, μαζί με το γεμάτο διαμάντια μικρόφωνό του αλλά και έναν ιδιαίτερο στολισμό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέφερε η Μάρω Κανελλάκη στην εκπομπή Τ-Live, οι ανθοστήλες που βρίσκονταν μέσα στην εκκλησία γύρω από τη σωρό του είναι διακοσμημένες με swarovski και πρόκειται για τις ανθοστήλες που η Άννα Φλωρινιώτη είχε κανονίσει να έχει στον δικό της γάμο, τον οποίο όμως λόγω κορωνοϊού δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει.

Η Άννα Φλωρινιώτη φρόντισε να στείλει και δυο στεφάνια με κόκκινες καρδιές δηλώνοντας και με αυτό το τρόπο την αγάπη για τον πατέρα της.

Γιάννης Φλωρινιώτης: «Σηκώθηκε να πάει τουαλέτα και τον βρήκαν στο πάτωμα! Αν ξαναγεννιόμουν, τον ίδιο πατέρα ήθελα! Eίμαστε σε άθλια κατάσταση» - Συντετριμμένος ο γιος του, Νίκος (Video)

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης βύθισε στο πένθος την οικογένειά του καθώς την περασμένη Τρίτη (06/06) έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών. Συντετριμμένος ο γιος του, Νίκος Φλωρινιώτης, μίλησε το πρωί της Πέμπτης (08/06) στην εκπομπή «Πρωινό» για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του και τις τελευταίες του στιγμές στο νοσοκομείο, ενώ επιβεβαίωσε και το ρεπορτάζ της εκπομπής για την ημέρα της κηδείας του.

«Σηκώθηκε να πάει τουαλέτα και τον βρήκαν στο πάτωμα! Αν ξαναγεννιόμουν, τον ίδιο πατέρα ήθελα! Eίμαστε σε άθλια κατάσταση»

«Ήταν πάρα πολύ χάλια τις τελευταίες ημέρες. Ειδικά εγώ που τον είδα, τρόμαξα γιατί δεν μπορούσε να πάρει ανάσα. Όμως ήταν καλά, έμπαινε στο Facebook, έκανε like, ανέβαζε τις αναρτήσεις του. Χαιρέτησε την νοσοκόμα και έγινε ξαφνικά, έπαθε ανακοπή. Έπεσε το οξυγόνο του πάρα πολύ. Σηκώθηκε να πάει τουαλέτα και τον βρήκαν στο πάτωμα στο δωμάτιο. Τον είχαν διασωληνώσει, είχε παλμούς, αλλά δεν μας έδιναν πολλές ελπίδες.

Το μόνο που στενοχωρήθηκα, είναι ότι δεν προλάβαμε να είμαστε εκεί τις τελευταίες του στιγμές. Ήθελα να του πω πόσο τον αγαπώ και ότι αν ξαναγεννιόμουν πάλι τον ίδιο πατέρα θα ήθελα. Ήταν τόσο καλός πατέρας και πάρα πολύ καλός άνθρωπος» ανέφερε συγκινημένος ο Νίκος Φλωρινιώτης.

Ευχαρίστησε τα κανάλια και τις εκπομπές για τα αφιερώματα που έκαναν στον πατέρα του ενώ εξέφρασε και τη συγκίνησή του για την αγάπη των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης προς το πρόσωπο του πατέρα του

«Δεν είχε κακία για κανέναν...Οι γονείς μας μας είπαν να είμαστε ταπεινοί, να σεβόμαστε και να εκτιμάμε το κάθε τι...Είχε παράπονο που δεν μπορούσε να τραγουδήσει... Θα τον τιμήσουμε με όλες τις τιμές, θα φύγει σαν βασιλιάς, όπως του αξίζει με το αγαπημένο του κοστούμι και με ποντιακή λύρα», είπε συντετριμμένος ο γιος του Νίκος Φλωρινιώτης.

«Έφυγε ξαφνικά, είμαστε όλοι σε άθλια κατάσταση»

«Η αυριανή ημέρα θα είναι η πιο δύσκολη. Είμαστε όλη η οικογένεια σε άθλια κατάσταση κι εγώ και τα αδέρφια μου. Ήταν άρρωστος, αλλά δεν το περιμέναμε, δεν το πιστεύαμε. Θα μπορούσε να ζήσει λίγα χρόνια ακόμα. "Έφυγε" πολύ ξαφνικά. Τουλάχιστον ξεκουράστηκε και έφυγε ανώδυνα» είπε τέλος και κάλεσε όλον τον κόσμο που αγαπάει τον πατέρα του στην κηδεία του που θα γίνει αύριο στις 2.30.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share