Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γιάννης Φλωρινιώτης: Που και πότε θα γίνει η κηδεία του (Video)

Το τελευταίο αντίο στον μεγάλο καλλιτέχνη

8 Ιουνίου 2023 10:54
Γιάννης Φλωρινιώτης: Που και πότε θα γίνει η κηδεία του (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος του Γιάννη Φλωρινιώτη, σε ηλικία 76 ετών. Ο γνωστός καλλιτέχνης νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο.

Πότε και που θα γίνει η κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη

Σύμφωνα με πληροφορίες της Φωτεινής Πετρογιάννη στο «Πρωινό», η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί την Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 14:30 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου απέναντι από το λιμάνι του Πειραιά. Στη συνέχεια, θα ταφεί στο νεκροταφείο του Σχιστού. Ο Νίκος Φλωρινιώτης, ο γιος του, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες.

Η τελευταία συνέντευξη του Φλωρινιώτη: Από το ορφανοτροφείο και τον «πόλεμο» που δέχθηκε, στα κουσούρια που του άφησε το εμβόλιο του κορωνοϊου (video)

Το απόγευμα της Τρίτης (6/6) έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση πως έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Φλωρινιώτης μετά τη μάχη που έδωσε για μία εβδομάδα στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Όπως αναφέρθηκε, ο τραγουδιστής κατέληξε από καρδιακή ανακοπή μετά πνευμονικό οίδημα. Μέσα από την τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη, που είχε παραχωρήσει ο Φλωρινιώτης στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα» είχε μιλήσει για την υγεία του.

Πριν από περίπου 3 μήνες ο εκλιπών φαινόταν κουρασμένος, καθώς δυσκολευόταν στην ομιλία και στις ανάσες του, με τον ίδιο να επιρρίπτει τις ευθύνες στο τρίτο εμβόλιο του κορωνοϊού, που είχε κάνει.

Η τελευταία συνέντευξη του Γιάννη Φλωρινιώτη

«Δεν έχω παράπονο πέρασα δύσκολα χρόνια σαν παιδί και στα ορφανοτροφεία και εδώ και εκεί, αλλά κατάφερα στη δουλειά μου, 62 χρόνια να γίνω μια διαχρονική αξία και όχι μόνο! Ζω μαζί με τη γυναίκα μου τη Μάχη και καλά, που έγινε αυτό, γιατί τελευταία περνάω δύσκολα με την υγεία μου και έχω τη Μάχη και τα παιδιά, καλύτερα είμαι το παλεύω.

Δυστυχώς μου έτυχε, έκανα το τρίτο το εμβόλιο και μετά...από εκεί και μετά είμαι με οξυγόνο ακόμη, αλλά δεν το βάζω κάτω ακόμη, αυτό που κάνω το κάνω με τόση αγάπη», είπε ο Γιάννης Φλωριώτης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share