Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κατέρρευσε η σύζυγος του Γιάννη Φλωρινιώτη: «Ήμασταν μαζί από μικρά παιδιά, τα έχω χαμένα» - Η αποκάλυψη για τη διαθήκη του

Κατάθεση ψυχής από τη Μάχη Φλωρινιώτη

9 Ιουνίου 2023 13:38
Κατέρρευσε η σύζυγος του Γιάννη Φλωρινιώτη: «Ήμασταν μαζί από μικρά παιδιά, τα έχω χαμένα» - Η αποκάλυψη για τη διαθήκη του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η σύζυγός του Γιάννη Φλωρινιώτη, Μάχη, κατέρρευσε λίγες ώρες πριν την κηδεία του, μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, όπου και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην διαθήκη του σπουδαίου καλλιτέχνη και αποκάλυψε ότι ήταν μαζί από μικρά παιδιά και πλέον τα έχει χαμένα.

Το τελευταίο αντίο ετοιμάζονται να πουν συγγενείς, φίλοι και πρώην συνεργάτες στον Γιάννη Φλωρινιώτη, στην εξόδιο ακολουθία που θα ψαλεί σήμερα, Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 14:30 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου απέναντι από το λιμάνι του Πειραιά και στη συνέχεια, θα ταφεί στο νεκροταφείο του Σχιστού.

«Με τον Γιάννη ήμασταν από μικρά παιδιά μαζί. Γνωριστήκαμε όταν ήμουν 17 ετών. Δεν μπορώ να σκεφτώ τι μου λείπει περισσότερο γιατί δεν έχουμε καταλάβει ότι λείπει, μας ήρθε τελείως ξαφνικό. Δεν είχε κάποια τελευταία επιθυμία, γιατί δεν περίμενε κάτι τέτοιο, ούτε εκείνος ούτε και εμείς. Τα έχω χαμένα», είπε αρχικά η Μάχη Φλωρινιώτη.

«Του είπα “πάμε και σε άλλο γιατρό και μου είπε το ίδιο πράγμα γίνεται, οι ίδιες θεραπείες”. Όπου και να πηγαίναμε, τα ίδια πράγματα γίνονται. Στον Γιάννη είχαμε κάνει τα πάντα. Μου είπε ότι υπήρχαν κάτι βιταμίνες από την Αμερική. Του είπα με συγχωρείς εγώ έχω κλείσει με κάτι γιατρούς από τη Σωτηρία και πήγαμε. Τον έβαλα Πέμπτη πρωί μέσα, οι γιατροί μου είπαν ότι ήταν δύσκολα», πρόσθεσε στη συνέχεια η Μάχη Φλωρινιώτη.

Κλείνοντας η Μάχη Φλωρινιώτη αναφέρθηκε στην κληρονομιά του συζύγου της, αποκαλύπτοντας ότι ο γνωστός τραγουδιστής δεν είχε κάνει διαθήκη αλλά είχε δηλώσει πώς θέλει να διαμοιραστεί.

Δείτε το βίντεο

Η τελευταία συνέντευξη του Φλωρινιώτη: Από το ορφανοτροφείο και τον «πόλεμο» που δέχθηκε, στα κουσούρια που του άφησε το εμβόλιο του κορωνοϊου (video)

Το απόγευμα της Τρίτης (6/6) έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση πως έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Φλωρινιώτης μετά τη μάχη που έδωσε για μία εβδομάδα στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Όπως αναφέρθηκε, ο τραγουδιστής κατέληξε από καρδιακή ανακοπή μετά πνευμονικό οίδημα. Μέσα από την τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη, που είχε παραχωρήσει ο Φλωρινιώτης στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα» είχε μιλήσει για την υγεία του.

Πριν από περίπου 3 μήνες ο εκλιπών φαινόταν κουρασμένος, καθώς δυσκολευόταν στην ομιλία και στις ανάσες του, με τον ίδιο να επιρρίπτει τις ευθύνες στο τρίτο εμβόλιο του κορωνοϊού, που είχε κάνει.

Η τελευταία συνέντευξη του Γιάννη Φλωρινιώτη

«Δεν έχω παράπονο πέρασα δύσκολα χρόνια σαν παιδί και στα ορφανοτροφεία και εδώ και εκεί, αλλά κατάφερα στη δουλειά μου, 62 χρόνια να γίνω μια διαχρονική αξία και όχι μόνο! Ζω μαζί με τη γυναίκα μου τη Μάχη και καλά, που έγινε αυτό, γιατί τελευταία περνάω δύσκολα με την υγεία μου και έχω τη Μάχη και τα παιδιά, καλύτερα είμαι το παλεύω.

Δυστυχώς μου έτυχε, έκανα το τρίτο το εμβόλιο και μετά...από εκεί και μετά είμαι με οξυγόνο ακόμη, αλλά δεν το βάζω κάτω ακόμη, αυτό που κάνω το κάνω με τόση αγάπη», είπε ο Γιάννης Φλωριώτης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share