Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σάλος με την Σοφία Χατζηπαντελή: Ποζάρει ολόγ@μν@ στον καθρέφτη και "μοιράζει" εγκεφαλικά (photos)

Τα μεγάλα φρύδια της, αλλά και τα έντονα χαρακτηριστικά του προσώπου της, της έχουν χαρίσει μια περίοπτη θέση στο χώρο της μόδας

6 Ιουνίου 2023 08:38
Σάλος με την Σοφία Χατζηπαντελή: Ποζάρει ολόγ@μν@ στον καθρέφτη και
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ακόμα τολμηρή ανάρτηση έκανε η Σοφία Χατζηπαντελή την Δευτέρα, προκαλώντας εγκεφαλικά στους χιλιάδες followers της. Παράλληλα, δείτε εδώ το video της που μας άφησε άφωνους!

Το μοντέλο μπορεί να μην ευδοκίμησε στο ελληνικό GNTM, ωστόσο κάνει μια σημαντική καριέρα στο εξωτερικό. Τα μεγάλα φρύδια της, αλλά και τα έντονα χαρακτηριστικά του προσώπου της, της έχουν χαρίσει μια περίοπτη θέση στο χώρο της μόδας.

Αυτή τη φορά, αποφάσισε να ποζάρει ολόγυμνη στον καθρέφτη της, φορώντας μόνο ένα ναυτικό καπέλο. Τα likes έπεσαν βροχή, ενώ υπήρχαν και πολλά επικριτικά σχόλια. Ωστόσο, αυτό που παρατήρησαν οι περισσότεροι, είναι ότι η Σοφία Χατζηπαντελή είναι εμφανώς αδυνατισμένη.

Σοφία Χατζηπαντελή

Ξέσπασε η Βίκυ Καγιά: «Με τη Σοφία Χατζηπαντελή δεν μιλούσα ποτέ! Ήμασταν απλά...» - Αυτή ήταν η πραγματική τους σχέση πίσω από τις κάμερες του GNTM (Video)

H Βίκυ Καγιά απάντησε στις ερωτήσεις της ρεπόρτερ της εκπομπής, Mega καλημέρα για τη πραγματική της σχέση με τη Σοφία Χατζηπαντελή! Παράλληλα, δείτε εδώ το πατρικό σπίτι της Σοφίας Χατζηπαντελή στην Κύπρο έχει μέχρι και χρυσό τζάκι!

«Με τη Σοφία Χατζηπαντελή δεν μιλάω, αλλά δεν μιλούσα και ποτέ. Είχα τυπική, επαγγελματική σχέση. Ήμασταν απλά συνεργάτες στο GNTM».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι είπε η Βίκυ Καγιά όταν ρωτήθηκε για το unfollow της Σοφίας Χατζηπαντελή:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share