Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Μέσα στη χλιδή και τον πλούτο: Το πατρικό σπίτι της Σοφίας Χατζηπαντελή στην Κύπρο έχει μέχρι και χρυσό τζάκι!

Καταραμένη φτώχεια...

30 Δεκεμβρίου 2022 14:50
Μέσα στη χλιδή και τον πλούτο: Το πατρικό σπίτι της Σοφίας Χατζηπαντελή στην Κύπρο έχει μέχρι και χρυσό τζάκι!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H γνωστή από το GNTM, Σοφία Χατζηπαντελή, διαθέτει ένα υπέροχο σπίτι στην Κύπρο από όπου κατάγεται και μας δείχνει φωτογραφίες του με περίσσια περηφάνια.

Το διεθνούς φήμης μοντέλο με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κύπρο για να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά της. H Σοφία Χατζηπαντελή έχει δυο γονείς, στους οποίους έχει μεγάλη αδυναμία και όπως μας έχει δείξει η ίδια μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στο Instagram, η ομοιότητα με την μητέρα της είναι εκπληκτική. Αξίζει να σημειωθεί πως ο πατέρας της κατάγεται από την Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ η μητέρα της από τη Βρετανία.

Δείτε επίσης: Χώρισε η Σοφία Χατζηπαντελή: Ο απίθανος λόγος που παράτησε το σύντροφό της

Πατρικό σπίτι Σοφίας Χατζηπαντελή στην Κύπρο

Στην Κύπρο η Σοφία Χατζηπαντελή

Η Σοφία Χατζηπαντελή που σε λίγο καιρό θα βρίσκεται ξανά στο εξωτερικό για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, «γεμίζει τις μπαταρίες της» και θέλησε να το μοιραστεί μαζί μας.

Πατρικό σπίτι Σοφίας Χατζηπαντελή στην Κύπρο

Ανήμερα των Χριστουγέννων η ίδια δημοσίευσε διάφορα στιγμιότυπα από τις γωνιές του σπιτιού της στην Κύπρο. Το μοντέλο μας έδειξε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, το τζάκι, τη γωνιά με εικόνες Αγίων αλλά και φωτογραφίες των γονιών της και εξώφυλλα της ίδιας.

Πατρικό σπίτι Σοφίας Χατζηπαντελή στην Κύπρο

«Είμαι ενθουσιασμένη και περήφανη. Οι γονείς μου από μικρή μου έλεγαν να είσαι ό,τι θέλεις να είσαι. Αρκεί να είμαι καλή και αυθεντική. Είμαι αυθεντική όπως οι περισσότεροι Έλληνες και Κύπριοι», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της. Εμείς να της πούμε να μην χάσει την αυθεντικότητα της και να μείνει όπως την γνωρίσαμε.

Πατρικό σπίτι Σοφίας Χατζηπαντελή στην Κύπρο

Θαρραλέα η Σοφία Χατζηπαντελή έκανε μπότοξ και δήλωσε: «Πείτε με “ψεύτικη” όσο θέλετε»

Η Σοφία Χατζηπαντελή έγινε γνωστή σε όλους μας μέσα απο την κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας GNTM και κατάφερε να αποκτήσει ανεξάρτητα από αυτό το δικό της φανατικό κοινό που την παρακολουθεί ολημερής.

Μάθετε επίσης ποιος είναι ο λόγος που η Σοφία Χατζηπαντελή χώρισε

Το γνωστό μοντέλο έκανε θετική εντύπωση σε αρκετούς, ωστόσο δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που την σχολίαζαν αρνητικά για την εμφάνισή της.

Η ίδια όμως, δείχνει πως δεν επηρεάζεται από αυτά και δεν την ενδιαφέρουν οι διάφορες γνώμες γύρω από την εμφάνισή της αρκεί να είναι η ίδια ευχαριστημένη. Πριν από λίγες ημέρες έδειξε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως έκανε μπότοξ.

Συγκεκριμένα, η ίδια ανήρτησε κάποια stories μέσα από τα οποία εξήγησε του λόγους για τους οποίους προχώρησε σε μπότοξ και τόνισε:

«Πείτε με “ψεύτικη” όσο θέλετε, (καθώς δε με ενοχλεί) όσο εγώ θεωρώ πως είμαι ένα από τα πιο αυθεντικά άτομα που θα γνωρίσετε και ειδικά όσον αφορά στο θέμα της εμφάνισης».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share