Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη «βόμβα» για τη Νόνικα Γαληνέα: «Ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο διάστημα» – Οι πρώτες δηλώσεις του γαμπρού της

Τι εξομολογήθηκε για τις τελευταίες της στιγμές;

3 Ιουνίου 2023 16:45
Αποκάλυψη «βόμβα» για τη Νόνικα Γαληνέα: «Ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο διάστημα» – Οι πρώτες δηλώσεις του γαμπρού της
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε ο γαμπρός της Νόνικας Γαληνέα στις πρώτες του δηλώσεις μετά το θάνατό της, αναφέροντας πως ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο διάστημα.

Η ηθοποιός είχε αποκτήσει τρεις κόρες οι οποίες και στάθηκαν δίπλα της μέχρι το τέλος.

Ο Μάκης Μηλάτος, σύζυγος της Αμαλίας Μουτούση και γαμπρός της Νόνικας Γαληνέα μίλησε στον ANT1 αναφέροντας πως θα θυμάται την ηθοποιό ως «γενναιόδωρο άνθρωπο».

Πιο συγκεκριμένα: «Ήταν πραγματικά σπουδαία σε όλα της. Πάρα πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος, σε όλα της είχε χιούμορ. Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο διάστημα αρκετά», είπε ο Μάκης Μηλάτος στο δελτίο ειδήσεων του ANT1.

Δείτε το βίντεο

Νόνικα Γαληνέα: «Ραγίζει» καρδιές το μήνυμα της εγγονής της – «Είσαι το πιο όμορφο δώρο που μου χάρισε ο Θεός» (photo)

Σε ηλικία 84 ετών έφυγε από τη ζωή η Νόνικα Γαληνέα, προκαλώντας ανείπωτη θλίψη στον καλλιτεχνικό και θεατρικό χώρο. Η σπουδαία ηθοποιός αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και στις τελευταίες της στιγμές είχε στο πλευρό της τις κόρες της. Η εγγονή της «ράγισε» καρδιές με το μήνυμά της, χαρακτηρίζοντάς την ως το «πιο όμορφο δώρο που της χάρισε ο Θεός».

Μια από τις μεγαλύτερες αδυναμίες της ηθοποιού ήταν η εγγονή της που κληρονόμησε και το όνομά της, Νόνικα Τσαπέλα, κόρη της Αλέξιας Μουτούση,

Η Νόνικα Γαληνέα με την εγγονή της

Η 30χρονη Νόνικα αποχαιρέτησε το πρωί του Σαββάτου (3/6) την αγαπημένη της γιαγιά, με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Είσαι το πιο όμορφο δώρο που μου χάρισε ο Θεός. Είσαι η δύναμη μου. Είσαι το φως μέσα στο σκοτάδι. Για πάντα μαζί. Για πάντα ένα. Καλό ταξίδι στο φως» έγραψε η Νόνικα Τσαπέλα.

ανάρτηση εγγονής Νόνικας Γαληνέα

Νόνικα Γαληνέα: Η τελευταία της επιθυμία και η έκκληση της οικογένειας για την κηδεία

Λίγες μέρες πριν συμπληρώσει τα 85 της χρόνια, η Νόνικα Γαληνέα έφυγε από τη ζωή και η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη. Η ηθοποιός πέθανε με τις κόρες της στο πλευρό της και η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη 6 Ιουνίου, στο Α’ Νεκροταφείο. Ποια ήταν η τελευταία της επιθυμία;

Την τελευταία της επιθυμία αλλά και την έκκληση της οικογένειάς της αποκάλυψε η Μαίρη Μπάρκουλη με ανάρτησή της. Η επιθυμία της Νόνικας Γαληνέα ήταν αντί για στεφάνια, να δοθούν χρήματα για το Σπίτι του Ηθοποιού, το οποίο πάντα στήριζε.

Η οικογένειά της ζήτησε να μην υπάρξουν κάμερες μέσα στο χώρο του νεκροταφείου για την κηδεία, παρά μόνο έξω ώστε να γίνουν οι δηλώσεις, όσων το επιθυμούν και βρεθούν στο τελευταίο αντίο στη μεγάλη κυρία του ελληνικού θεάτρου.

Επιθυμία είναι «να επιτρέψουν στην οικογένεια και σε όσους το επιθυμούν να θρηνήσουν και να την αποχαιρετήσουν ήσυχα και ήρεμα».

Η ανάρτηση που έκανε η Μαίρη Μπάρκουλη

«Σήμερα το πρωί έφυγε από κοντά μας μια σπουδαία ηθοποιός και μια υπέροχη κυρία, η Νόνικα Γαληνέα. Μεγάλη απώλεια, τεράστιο το κενό! Η Νόνικα Γαληνέα αγαπούσε πολύ τον κόσμο, τους ανθρώπους. Ήταν δοτική και μια μεγάλη αγκαλιά για όλους μας. Θα είναι πάντα κοντά μας στην σκέψη μας και στην καρδιά μας.

Θερμή παράκληση της οικογένειας, γνωρίζοντας ότι θα την σεβαστούν όλοι, όπως σεβάστηκαν και την ίδια όσο ζούσε. Να μην εισέλθουν οι κάμερες στον χώρο του νεκροταφείου, να επιτρέψουν στην οικογένεια και σε όσους το επιθυμούν να θρηνήσουν και να την αποχαιρετήσουν ήσυχα και ήρεμα.

Σήμερα το πρωί έφυγε από κοντά μας μια σπουδαία ηθοποιός και μια υπέροχη κυρία, η Νόνικα Γαληνέα. Μεγάλη απώλεια,...

Posted by Μαιρη Μπαρκουλη on Friday, June 2, 2023

Θα είναι στην διάθεσή τους όλοι όσοι παραστούν και το επιθυμούν να μιλήσουν, έξω από τον χώρο του νεκροταφείου. Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη 6 Ιουνίου, στη 1 το μεσημέρι, από το Α΄ νεκροταφείο. Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση.

Επιθυμία της Νόνικας Γαληνέα ήταν, όταν φύγει από την ζωή, αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν για τους σκοπούς του Ιδρύματος ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ, που τόσο αγαπούσε και φρόντιζε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share