Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Δεν θέλω να ανησυχεί κανείς σας για µένα»: Η συγκλονιστική τελευταία συνέντευξη που είχε δώσει η Νόνικα Γαληνέα

«Έχασα τις αισθήσεις µου, µε βρήκαν κάτω»

2 Ιουνίου 2023 19:40
«Δεν θέλω να ανησυχεί κανείς σας για µένα»: Η συγκλονιστική τελευταία συνέντευξη που είχε δώσει η Νόνικα Γαληνέα
ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ηλικία 85 ετών, έφυγε από την ζωή η αγαπημένη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου, Νόνικα Γαληνέα, σκορπώντας πανελλήνια θλίψη. Η τελευταία συνέντευξή της είναι συγκλονιστική, καθώς δήλωνε πως δεν θέλει κανείς να ανησυχεί για εκείνη.

Η ηθοποιός άφησε την τελευταία της ανάσα σε ηλικία 85 ετών, 6 ημέρες πριν από τα γενέθλιά της.

Όσα είχε αποκαλύψει

Τα τελευταία χρόνια, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Πριν από περίπου 7 μήνες, είχε δώσει συνεντευξη στο «Secret», όπου και είχε μιλήσει για την περιπέτεια που είχε περάσει.

«Έχασα τις αισθήσεις µου, µε βρήκαν κάτω», είπε αρχικά και στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον φόβο που ένιωσε ότι θα χάσει τη ζωή της.

«Κοιτάξτε, όλοι θα “φύγουµε” κάποια στιγµή. Θα µπορούσε άνετα να πρόκειται για τη δική µου στιγµή, αλλά είµαι εδώ, είµαι ζωντανή και θεωρώ τον εαυτό µου ιδιαίτερα τυχερό. ∆εν θέλω να ανησυχεί κανείς σας για µένα», είχε σημειώσει.

Νικήτας Τσακίρογλου και Νόνικα Γαληνέα
Νικήτας Τσακίρογλου και Νόνικα Γαληνέα © ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

«Προσωπικά προστατεύω τον εαυτό µου και το ίδιο εύχοµαι σε όλους σας. Οσον αφορά τον θάνατο, όπως ξεκίνησα να εξηγώ, όχι, δεν τον φοβήθηκα. Ο λόγος είναι πως είµαι γεµάτη από πράγµατα που έζησα, νιώθω πλήρης µέσα µου, ολοκληρωµένη. Πιστεύω πολύ στην Παναγία. ∆εν θεωρώ εξάλλου πως τελικά µας έχει µείνει και κάτι άλλο εκτός από την πίστη µας. ∆εν βλέπετε το χάλι στο οποίο βρίσκεται ο κόσµος σήµερα; Αυτό, δε, που συνέβη -και συµβαίνει ακόµη- µε την έξαρση του κορονοϊού είναι τραγικό», συμπλήρωσε.

Τέλος, αποκάλυψε αν είχε νοσήσει από κορωνοϊό. «Οχι, δεν κόλλησα γιατί, όπως και να έχει, πλέον δεν πάω πουθενά. Βλέπω τηλεόραση µε πολύ πόνο στο στοµάχι, γιατί θλίβοµαι βαθύτατα. ∆είτε πού καταντήσαµε… Και ο κορονοϊός να µην υπήρχε, τα πράγµατα που αντικρίζω στην τηλεόραση είναι φρικαλέα. Αυτά που λέγονται και ακούµε τώρα πια σε καθηµερινή βάση είναι φόνοι, βιασµοί», δήλωσε.

Πότε θα γίνει η κηδεία της

Η κηδεία της Νόνικα Γαληνέα θα γίνει την Τρίτη 6 Ιουνίου, στη 1 το μεσημέρι, από το Α΄ Νεκροταφείο. Θερμή παράκληση της οικογένειας να μην εισέλθουν κάμερες στον χώρο του νεκροταφείου.

Επιθυμία της Γαληνέα ήταν, όταν φύγει από την ζωή, αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν για τους σκοπούς του Ιδρύματος «Το σπίτι του ηθοποιού».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share