Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023

Νόνικα Γαληνέα: Η τελευταία της επιθυμία και η έκκληση της οικογένειας για την κηδεία

Η ανάρτηση που έκανε η Μαίρη Μπάρκουλη για τη Νόνικα Γαληνέα

2 Ιουνίου 2023 15:11
Νόνικα Γαληνέα: Η τελευταία της επιθυμία και η έκκληση της οικογένειας για την κηδεία
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγες μέρες πριν συμπληρώσει τα 85 της χρόνια, η Νόνικα Γαληνέα έφυγε από τη ζωή και η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη. Η ηθοποιός πέθανε με τις κόρες της στο πλευρό της και η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη 6 Ιουνίου, στο Α’ Νεκροταφείο. Ποια ήταν η τελευταία της επιθυμία;

Την τελευταία της επιθυμία αλλά και την έκκληση της οικογένειάς της αποκάλυψε η Μαίρη Μπάρκουλη με ανάρτησή της. Η επιθυμία της Νόνικας Γαληνέα ήταν αντί για στεφάνια, να δοθούν χρήματα για το Σπίτι του Ηθοποιού, το οποίο πάντα στήριζε.

Η οικογένειά της ζήτησε να μην υπάρξουν κάμερες μέσα στο χώρο του νεκροταφείου για την κηδεία, παρά μόνο έξω ώστε να γίνουν οι δηλώσεις, όσων το επιθυμούν και βρεθούν στο τελευταίο αντίο στη μεγάλη κυρία του ελληνικού θεάτρου.

Επιθυμία είναι «να επιτρέψουν στην οικογένεια και σε όσους το επιθυμούν να θρηνήσουν και να την αποχαιρετήσουν ήσυχα και ήρεμα».

Νόνικα Γαληνέα
© EUROKINISSI

Η ανάρτηση που έκανε η Μαίρη Μπάρκουλη

«Σήμερα το πρωί έφυγε από κοντά μας μια σπουδαία ηθοποιός και μια υπέροχη κυρία, η Νόνικα Γαληνέα. Μεγάλη απώλεια, τεράστιο το κενό! Η Νόνικα Γαληνέα αγαπούσε πολύ τον κόσμο, τους ανθρώπους. Ήταν δοτική και μια μεγάλη αγκαλιά για όλους μας. Θα είναι πάντα κοντά μας στην σκέψη μας και στην καρδιά μας.

Θερμή παράκληση της οικογένειας, γνωρίζοντας ότι θα την σεβαστούν όλοι, όπως σεβάστηκαν και την ίδια όσο ζούσε. Να μην εισέλθουν οι κάμερες στον χώρο του νεκροταφείου, να επιτρέψουν στην οικογένεια και σε όσους το επιθυμούν να θρηνήσουν και να την αποχαιρετήσουν ήσυχα και ήρεμα.

Σήμερα το πρωί έφυγε από κοντά μας μια σπουδαία ηθοποιός και μια υπέροχη κυρία, η Νόνικα Γαληνέα. Μεγάλη απώλεια,...

Posted by Μαιρη Μπαρκουλη on Friday, June 2, 2023

Θα είναι στην διάθεσή τους όλοι όσοι παραστούν και το επιθυμούν να μιλήσουν, έξω από τον χώρο του νεκροταφείου. Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη 6 Ιουνίου, στη 1 το μεσημέρι, από το Α΄ νεκροταφείο. Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση.

Επιθυμία της Νόνικας Γαληνέα ήταν, όταν φύγει από την ζωή, αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν για τους σκοπούς του Ιδρύματος ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ, που τόσο αγαπούσε και φρόντιζε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share