Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Εκεί ζει μόνος και έρημος: Το σπίτι του Νότη Σφακιανάκη στα νότια προάστια μετά το χωρισμό (photos)

Σαν μινωικό ανάκτορο!

3 Ιουνίου 2023 15:58
Εκεί ζει μόνος και έρημος: Το σπίτι του Νότη Σφακιανάκη στα νότια προάστια μετά το χωρισμό (photos)
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί ο Νότης Σφακιάνακης να μην περνά και την καλύτερη περίοδο της ζωής του αναφορικά με την προσωπική του ζωή, ωστόσο δεν θα πάψει ποτέ να νιώθει ένας περήφανος μπαμπάς τόσο για την κόρη του Αφροδίτη, όσο και για το γιο του Απόλλωνα. Πλέον ο δημοφιλής τραγουδιστής ζει μόνος και έρημος στο σπίτι του στα νότια προάστια μετά τον φημολογούμενο χωρισμό με τη γυναίκα του.

Σήμερα, η συγκεκριμένη βίλα φαίνεται να κοστολογείται γύρω στα 6 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα πριν μερικά χρόνια το σπίτι του γνωστού τραγουδιστή είχε βγει στο...σφυρί για χρέη 300.000 ευρώ. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο λόγος που έχει εξαφανιστεί τον τελευταίο καιρό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Freddo», ο Νότης Σφακιανάκης είχε μπει σε μια σκληρή δικαστική περιπέτεια εδώ και πολλά χρόνια, η οποία ξεκίνησε από τη στιγμή που δεν αναγνώρισε οφειλή σε ιδιώτη από το 1999, ο οποίος με τη σειρά του διεκδικούσε την πολυτελή βίλα του τραγουδιστή.

Το σπίτι του Νότη Σφακιανάκη
Το σπίτι του Νότη Σφακιανάκη

Η ληστεία στο σπίτι του Νότη Σφακιάνακη

Σύμφωνα με την εκπομπή «Εδώ και τώρα» στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER , πριν μερικά χρόνια οι άγνωστοι κατάφεραν να μπουν στο σπίτι απενεργοποιώντας το σύστημα συναγερμού, με αποτέλεσμα να δράσουν χωρίς κανείς να καταλάβει το παραμικρό και τελικά να αποσπάσουν κοσμήματα και αντικείμενα συνολικής αξίας παραπάνω από 50.000 ευρώ!

Το περιστατικό αυτό έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι να γινόταν μια αρχική έρευνα και όπως είναι φυσικό σόκαρε την οικογένεια του γνωστού τραγουδιστή, αφού θα μπορούσε η διάρρηξη να έχει πολύ χειρότερη εξέλιξη, αν κάποιος ξυπνούσε και ερχόταν αντιμέτωπος με τους κλέφτες. Τέλος καλό όλα καλά από την στιγμή που δεν υπήρξε βία και τραυματισμός.

βίλα Νότη Σφακιανάκη

Σούσουρο με τον Νότη Σφακιανάκη: Τόσο ήταν το νυχτοκάματό του όταν γέμιζε τις πίστες

Μέχρι σήμερα πίστες και μπουζούκια πλήρωναν καλά, εν μέσω όμως παγκόσμιας κρίσης δεν θα μπορούσαν να μη γίνουν και περικοπές. Τα νυχτοκάματα των τραγουδιστών μειώθηκαν αρκετά σε σχέση με προηγούμενες χρονιές.

Με την ευκαιρία δείτε τι αποκάλυψε ο Στηβ Κακέτσης για τα νυχτοκάματα που έδινε στην Άννα Βίσση.

Το παρακάτω ποσό αναφέρεται την περίοδο του 2009, όταν είχε ξεσπάσει η οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Παρ' όλα αυτά θα διαπιστώσετε πως παρά τις μειώσεις που είχαν γίνει, τα μηδενικά συνέχιζαν να είναι πολλά.

Την περίοδο που ο Νότης Σφακιανάκης μεσουρανούσε στις πίστες των μπουζουκιών, φημολογείται ότι το κασέ του για κάθε βραδιά κυμαινόταν στα 15.000 ευρώ.

Μάλιστα, το 2009 με το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης ο ίδιος είχε μείνει εκτός των λαϊκών κέντρων, καθώς δεν ήθελε να ρίξει το νυχτοκάματό του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share