Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Νόνικα Γαληνέα: Κατέρρευσε και ξέσπασε σε λυγμούς η Άννα Φόνσου στον αέρα: «Ετοίμαζε έκπληξη στα παιδιά της...» (Video)

«Ήταν φίλη μου, ήταν προστάτης μου, ήταν συγγενής μου, ήταν πάρα πράγματα για μένα»

2 Ιουνίου 2023 19:05
Νόνικα Γαληνέα: Κατέρρευσε και ξέσπασε σε λυγμούς η Άννα Φόνσου στον αέρα: «Ετοίμαζε έκπληξη στα παιδιά της...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την απώλεια της καλής της φίλης, Νόνικας Γαληνέα κλήθηκε να μιλήσει η Άννα Φόνσου το απόγευμα της Παρασκευής (2/6) στον αέρα της εκπομπής «Στούντιο 4» με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ1. Μάλιστα, η ηθοποιός και ιδρύτρια του Σπιτιού του Ηθοποιού δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιση και κατέρρευσε, ξεσπώντας σε λυγμούς στην τηλεφωνική σύνδεση. και αποκαλύπτοντας πως η ηθοποιός ετοίμαζε έκπληξη στα παιδιά της.

Ειδικότερα, η Άννα Φόνσου σημείωσε χαρακτηριστικά για την αείμνηστη Νόνικα Γαληνέα πως «ήταν φίλη μου, ήταν προστάτης μου, ήταν συγγενής μου, ήταν πάρα πράγματα για μένα αλλά και για πολύ άλλο κόσμο και βέβαια για την οικογένεια της. Ήταν κοντά σε όλους μας, έσκυβε στα προβλήματα μας, ήταν κοντά μας στις δύσκολες στιγμέςμας. Με συμβούλευε, με φρόντιζε. Πάντα ήταν στοργική, πάντα πρόσχαρη, ευγενική, δοτική, ήταν πάντα εκεί».

«Πόσα πολλά πράγματα μας έχει χαρίσει στο Σπίτι του Ηθοποιού. Αυτό η Νόνικα, αυτό η Νόνικα, αυτό η Νόνικα… Πόσο κουράγιο μου έδινε για να συνεχίσω να παλεύω… Και τώρα πρέπει να μιλήσω εγώ για την Νόνικα με την οποία γελούσαμε την περασμένη εβδομάδα και είχαμε δώσει σήμερα ραντεβού για να οργανώσουμε τα γενέθλια της και να κάνει έκπληξη στα παιδιά της».

«Δεν μπορώ… Σκεφτόμουν ότι χθες έδωσα μια συνέντευξη στη Νέγκα και την πιο πολλή ώρα μιλούσα για την Νόνικα. Και περίμενα να έρθει σήμερα η μέρα για να πάω εκεί, να καθόμαστε οι δυο μας» συμπλήρωσε, πνιγμένη στα δάκρυα, η Άννα Φόνσου στην καθημερινή εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης μιλώντας για το φευγιό της Νόνικας Γαληνέα. «Ήταν ξαφνική η είδηση, κόντεψα να πεθάνω μόλις μου το είπανε. Τόσο πολύ θα μου λείψει. Και θα ήθελα να έβλεπε τι κενό αφήνει σε όλους μας, πόσο την αγαπούσαν όλοι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share