Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μιχαήλ Βαρθακούρης: Κάνει γιαγιά τη Σοφία Αλιμπέρτη - Αυτή είναι η νύφη της παρουσιάστριας (photo)

Είναι ζευγάρι με κόρη πασίγνωστου ηθοποιού

31 Μαΐου 2023 13:52
Μιχαήλ Βαρθακούρης: Κάνει γιαγιά τη Σοφία Αλιμπέρτη - Αυτή είναι η νύφη της παρουσιάστριας (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γιαγιά φαίνεται πως κάνει τη Σοφία Αλιμπέρτη ο μεγαλύτερος γιος της με τον Γιάννη Πάριο, Μιχαήλ Βαρθακούρης. Ποια είναι η νύφη της παρουσιάστριας;

Ο νεαρός ασχολείται με τη φωτογραφία και εδώ και λίγο καιρό είναι ζευγάρι με την κόρη του Άκη Σακελλαρίου, Σμαράγδα. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει πριν λίγες μέρες μαζί.

Σημειώνεται πως η Σοφία Αλιμπέρτη είναι στενά συνδεδεμένη με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, γεγονός που την οδήγησε να ονομάσει έτσι και το γιο της.

Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που η γνωστή παρουσιάστρια έχει εκφράσει την επιθυμία της να γίνει γιαγιά.

Δείτε το πρωτοσέλιδο

Πρωτοσέλιδο περιοδικού «Yes»
Πρωτοσέλιδο περιοδικού «Yes»

«Νόμιζα ότι θα μείνω στον τόπο όταν...»: Συγκλονίζει ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη!

Ο μεγάλος γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου, Μιχαήλ Βαρθακούρης, μίλησε πριν στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και συγκλόνισε με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε με την καρδιά του και νόμιζε ότι θα μείνει στον τόπο.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη δημοσιότητα των γονιών του, στη φωτογραφία αλλά και στον αδελφό του, Νίκο ή αλλιώς «Good job Nicky». Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο λόγος που χώρισε ο Γιάννης Πάριος από την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

«Έχω τον απόλυτο σεβασμό για τον Νικόλα. Eίναι ο καλύτερος μου φίλος στον πλανήτη, η αδελφή μου ψυχή. Έχουμε μεγαλώσει ο ένας τον άλλον, περνάγαμε πολύ χρόνο μαζί λόγω του ότι οι γονείς μας δούλευαν ατέλειωτες ώρες» ανέφερε ο Μιχαήλ για τον αδελφό του, ενώ στη συνέχεια θύμισε στους τηλεθεατές πως έχει συνεργαστεί με τη μητέρα του, σε εκπομπή της που προβαλλόταν το Σαββατοκύριακο. «Ήμουν γυμνάσιο. Καθημερινά σχολείο και Σαββατοκύριακο με τη μητέρα μου και τον Θανάση Πάτρα. Περνούσαμε όμορφα. Έβγαινα έξω και έκανα συνεντεύξεις».

Παράλληλα, αποκάλυψε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε στο παρελθόν. «Πέρασα τις δυσκολίες μου, με σοβαρά ψυχοσωματικά προβλήματα. Το άγχος μου προκάλεσε αρρυθμίες στην καρδιά, δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που το έπαθα, νόμιζα ότι θα μείνω στον τόπο. Δεν ήθελα να δείξω για τρία χρόνια στους γονείς μου και στο Νικόλα το τραγικό της κατάστασης που πέρασα, στη μητέρα μου το έδειχνα κάπως παραπάνω».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share