Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023

Πέταξε «βόμβα» η Σοφία Αλιμπέρτη: «Θέλω να γίνω γιαγιά...»

Τι αποκάλυψε;

31 Ιανουαρίου 2023 16:14
Πέταξε «βόμβα» η Σοφία Αλιμπέρτη: «Θέλω να γίνω γιαγιά...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις τηλεοπτικές κάμερες πριν αρκετά χρόνια είχε κάνει δηλώσεις σχετικά με τα επαγγελματικά της σχέδια η Σοφία Αλιμπέρτη, οι οποίες και είχαν προβληθεί στο «Πρωινό Mou». Μάλιστα, αποκάλυψε ότι θα ήθελε να γίνει γιαγιά.

Με την ευκαιρία, δείτε τι εξομολογήθηκε για την άγνωστη 7χρονη σχέση της.

Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Αλιμπέρτη είχε αναφέρει:

Σοφία Αλιμπέρτη και Γιάννης Πάριος

«Συνειδητότατα απέχω από τα κοσμικά και μ' αρέσει και πάρα πολύ. Δεν βαρεθήκατε να με βλέπετε; Έχει τελειώσει για εμένα αυτή η δουλειά, δεν μου λείπει καθόλου η τηλεόραση. Τώρα θέλω να γίνω γιαγιά»

Σοφία Αλιμπέρτη: «Έκλεψε» τον άντρα της Ζέτας Μακρυπούλια και επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από 14 χρόνια!

Έπεσε...βόμβα για τη Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία, όπως φαίνεται, επιστρέφει στην τηλεόραση, κλέβοντας μάλιστα τον άντρα της Ζέτας Μακρυπούλια. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η διαθήκη που έχει κάνει.

Ούσα ένα πρόσωπο με σημαντική και επιτυχημένη πορεία στο παρελθόν συνεχίζεται η αναζήτηση κεντρικού παρουσιαστή για την εκπομπή «Dr. Οζ», που προορίζεται για την καθημερινή απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1.

Η Σοφία Αλιμπέρτη απέχει από την τηλεόραση σχεδόν από το 2009, μετά την τελευταία εμφάνισή της στο τηλεπαιχνίδι «Είσαι πιο έξυπνος από ένα 10χρονο;».

Σοφία Αλιμπέρτη επιστροφή στην τηλεόραση

Θα επιστρέψει στο ίδιο κανάλι μετά από 14 χρόνια απουσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Real» η εταιρεία Barking Well Media, που θα αναλάβει την παραγωγή του «Dr. Οζ» για λογαριασμό του ΑΝΤ1, έκανε πρόταση στη Σοφία Αλιμπέρτη να αναλάβει την παρουσίαση, ενώ τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε και το πρώτο ραντεβού με την παρουσιάστρια, η οποία επεξεργάζεται την πρόταση.

Από δοκιμαστικό για την παρουσίαση του «Dr. Οζ» πέρασε και ο οδοντίατρος Κωνσταντίνος Δέδες, ο οποίος άφησε θετικές εντυπώσεις.

Το σενάριο που εξετάζεται είναι η Σοφία Αλιμπέρτη, αν δεχθεί την πρόταση, να είναι η κεντρική παρουσιάστρια και να έχει στο πλευρό της τον Κωνσταντίνο Δέδε, καθώς μεγάλο μέρος της εκπομπής αφορά την παρουσίαση ιατρικών θεμάτων.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share