Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023

Διαθήκη από...χρυσάφι: Αυτή την περιουσία αφήνει στα παιδιά της η Σοφία Αλιμπέρτη

Μεγάλη κληρονομιά για τους δύο γιους της

16 Ιανουαρίου 2023 13:22
Διαθήκη από...χρυσάφι: Αυτή την περιουσία αφήνει στα παιδιά της η Σοφία Αλιμπέρτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει αφήσει εντελώς τη ζωή, που είχε υπό τα φώτα της δημοσιότητας ως ηθοποιός και παρουσιάστρια, βρίσκοντας την ησυχία της στην Πάρο, με την ίδια να αποφεύγει την έκθεση και να κάνει μια άλλη ζωή. Επειδή όμως θέλει να τα έχει όλα κανονισμένα, σύμφωνα με το περιοδικό «Yes» έχει κάνει ήδη τη διαθήκη της.

Η ίδια, παράλληλα, δε λησμονεί ποτέ να περνά στιγμές με τα παιδιά της, έχοντας δύο αγόρια από το γάμο με τον Γιάννη Πάριο. Πριν από λίγες μέρες, μάλιστα, πήρε μια πολύ σημαντική απόφαση, η οποία αφορά τις ζωές και το μέλλον τους.

Συγκεκριμένα, όπως ενδεχομένως θα θυμάστε, η Αλιμπέρτη είχε βρεθεί στην Αθήνα πριν από λίγο καιρό για μια έκθεση του Μιχαήλ-Άγγελου Βαρθακούρη, σε μια εκδήλωση όπου ήταν παρούσα όλη η οικογένεια. Στο πλαίσιο της επίσκεψής στην πρωτεύουσα, μάλιστα, σύμφωνα με το «Yes Magazine», αποφάσισε να επισπεύσει τις διαδικασίες με γνωστό συμβολαιογράφο.

διαθήκη σοφίας αλιμπέρτη

Ο λόγος αφορά τη διαθήκη, που θα αφήσει για τα παιδιά της, έχοντας να διαχειριστεί μια σημαντική περιουσία. Η Αλιμπέρτη έχει στην κατοχή της ένα πολυτελές σπίτι στα Νότια προάστια κι ένα στην Πάρο, ένα καφέ στην Νάουσα Πάρου και ορισμένες βίλες στο νησί, που μόλις πέρασαν στην ιδιοκτησία της.

Ως προς το τι αποφάσισε η Αλιμπέρτη; Η περιουσία της θα μοιραστεί στα δύο της παιδιά, τον Νίκο και τον Μιχαήλ-Άγγελο, δια του δύο. Το τι θα πάρει ο καθένας δεν είναι σαφές, αλλά σίγουρα θα φροντίσει η άλλοτε παρουσιάστρια να μην αδικηθούν.

Κόλαφος η Σοφία Αλιμπέρτη: «Το μοναδικό one night stand που έχω κάνει στη ζωή μου ήταν με τον...»

Η Σοφία Αλιμπέρτη, η «καυτή» ηθοποιός, που έκανε θραύση στον ανδρικό πληθυσμό τη δεκαετία των 80’s, αλλά και των 90’s και έκαιγε τις εφηβικές και όχι μόνο καρδιές, αφήνοντας ανεξίτηλο το σημάδι της... πρωταγωνίστησε σε πλήθος βιντεοταινιών, αποκτώντας φανατικό κοινό, που ξεροστάλιαζε περιμένοντας την επόμενη εμφάνισή της. Η γνωστή ηθοποιός πριν χρόνια είχε ρίξει «βόμβα», καθώς είχε δηλώσει με ποιον διάσημο Έλληνα είχε κάνει one night stand.

Η ίδια είχε αποκαλύψει το 2010: «Είναι το μοναδικό one night stand που έχω κάνει στη ζωή μου και επειδή μου προέκυψαν παιδιά και σχέση, είπα πως δεν θα το ξανακάνω αυτό στη ζωή μου». Και συνέχισε τότε λέγοντας: «Λοιπόν, αυτό είναι πρώτη φορά που το λέω στη ζωή μου, και αισθάνομαι λίγο περίεργα. Με το που πήγα στην Πάρο λέω σε μια φίλη μου, “εγώ σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση, θα το κάνω με τον Πάριο. Με την ευκαιρία, η ηθοποιός προέβη σε λίφτινγκ και μάλιστα δε δίστασε να ανεβάσει και βίντεο από το κρεβάτι του γιατρού.

Σοφία Αλιμπέρτη one night stand

Η κολλητή μου πέφτει από τα σύννεφα, με λέει τρελή, και διάφορα άλλα τέτοια. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις, αλλά ήμουν από παιδάκι ερωτευμένη με αυτόν τον άνθρωπο. Σκέφτηκα λοιπόν, θα το κάνω, δεν θα το ξέρει κανένας και σιγά μην τον ξαναδώ. Έτσι και έγινε. Με το που γνωριστήκαμε, το ίδιο βράδυ, υπήρξε μια αμοιβαία έλξη και ένα απίστευτο ερωτικό πάθος. Τη συνέχεια την ξέρεις. Σχεδόν μεγάλωσα με αυτόν τον άνθρωπο»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share