Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Η πιο γλυκιά μαμά: Η Σοφία Αλιμπέρτη με τους γιους της Νικόλα και Μιχαήλ το 2006 και σήμερα

Τότε και τώρα

26 Φεβρουαρίου 2022 13:18
Η πιο γλυκιά μαμά: Η Σοφία Αλιμπέρτη με τους γιους της Νικόλα και Μιχαήλ το 2006 και σήμερα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παρά το διαζύγιο, η οικογένεια της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου έχει τις καλύτερες σχέσεις, ενώ ο Μιχαήλ Άγγελος και ο Νικόλας είναι κολλητοί.

Σε συνέντευξή του στο Bovary, o Μιχαήλ Άγγελος είχε δηλώσει: «Με τον αδερφό μου είμαστε κολλητοί. Έχουμε 4,5 χρόνια διαφορά. Αλλά είμαστε ίσοι σε όλα. Ό,τι έχει να πει το ακούω, το σέβομαι. Μαθαίνω από τον Νικόλα και εκείνος μαθαίνει από μένα».

Δείτε επίσης: «Ο γιος μου με έχει φωτογραφήσει σε προσωπικές στιγμές...» - «Πάγωσαν» με την αποκάλυψη της Σοφίας Αλιμπέρτη

Στο φωτογραφικό ανθολόγιο που κρατά στο Instagram, η Έλενα Μακρή Λυμπέρη ανάρτησε μια φωτογραφία από το 2006, όταν η Σοφία Αλιμπέρτη είχε φωτογραφηθεί με τους δυο γιους της για το εορταστικό τεύχος περιοδικού, και την παρέθεσε δίπλα με μια πρόσφατη φωτογραφία των τριών τους.

Και φυσικά, οι followers σχολιάζουν το πόσο μεγάλωσαν!

«Το 2006 η Σοφία Αλιμπέρτη είχε φωτογραφηθεί για εορταστικό τεύχος του περιοδικού Life&Style με τους δυο γιούς που έχει αποκτήσει με τον Γιάννη Πάριο, Μιχαήλ-Άγγελο και Νικόλα σε ένα λαμπερό φόντο. Δεκαπέντε χρόνια αργότερα η λάμψη ακολουθεί την οικογένεια με τον Νικόλα να διαπρέπει στη μουσική ως Good Job Nicky ενώ ο Μιχαήλ Άγγελος μόλις παρουσίασε την πρώτη του έκθεση φωτογραφίας. «Ήθελα πολύ να μεγαλώσω άνδρες. Ως γυναίκα ταλαιπωρημένη από κάποιον άνδρα, που δεν μεγάλωσε όπως έπρεπε, αποφάσισα ότι τα παιδιά μου δεν θα γίνουν έτσι. Ο στίχος που με εκφράζει όλα αυτά τα χρόνια είναι “σιγανά και ταπεινά πατώ στη γη”. Αυτό ήθελα να περάσω στα παιδιά μου και τώρα ξέρω ότι το πέτυχα. Και να πεθάνω αύριο, ξέρω ότι έχω κάνει καλή δουλειά με τα παιδιά μου» είπε η Σοφία Αλιμπέρτη στους δημοσιογράφους στα εγκαίνια της έκθεσης του γιου της πριν μερικές μέρες», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Έλενα Μακρή Λυμπέρη.

Δείτε τη φωτογραφία

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share