Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Ο γιος μου με έχει φωτογραφήσει σε προσωπικές στιγμές...» - «Πάγωσαν» με την αποκάλυψη της Σοφίας Αλιμπέρτη

Η ξεχωριστή αναφορά της ηθοποιού

11 Φεβρουαρίου 2022 08:45
«Ο γιος μου με έχει φωτογραφήσει σε προσωπικές στιγμές...» - «Πάγωσαν» με την αποκάλυψη της Σοφίας Αλιμπέρτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Αλιμπέρτη ήρθε για λίγο στην Αθήνα και εμφανίστηκε πιο ανανεωμένη από ποτέ, με τη γνωστή ηθοποιό να αναφέρεται στην επιλογή της να αφήσει την τηλεόραση για μια άλλη ζωή και να σχολιάζει την πορεία των παιδιών της.

Η αγαπημένη ηθοποιός, που πλέον ζει στην Πάρο και για την οποία συνάδελφός της έκανε σημαντικές αποκαλύψεις, εμφανίστηκε σε εκδήλωση για το γιο της, Μιχαήλ Άγγελο, που είχε σχέση με την φωτογράφιση, αν και παραδέχθηκε πως έφτασε οριακά, καθώς υπήρχε απαγορευτικό απόπλου.

Η Αλιμπέρτη σχολίασε και το ταλέντο του γιου της στην φωτογραφία με... πικάντικες λεπτομέρειες. «Έχω πει, ότι θα μπορούσε να γίνει και πολύ καλός ηθοποιός. Το έχει κυνηγήσει το θέμα της φωτογράφισης και με έχει φωτογραφήσει σε... προσωπικές στιγμές. Του έχω πει να μην τις βγάλει, για να μη γίνουμε ρεζίλι», ανέφερε.

Ο λόγος που έφυγε από την τηλεόραση

Η ηθοποιός, αμέσως μετά, μίλησε και για την επιλογή της να πάει στην Πάρο. «Έχω φοβερή ποιότητα ζωής, όπου κι αν κοιτάξουν τα μάτια μου, αντικρύζουν μπλε. Τώρα που ήρθα στην Αθήνα, ύστερα από 1.5 χρόνο, δε σας κρύβω πως... έχω βγει από τα νερά μου. Βλέπω αμάξια και σοκάρομαι», τόνισε.

Ως προς το γιατί έχει φύγει από την τηλεόραση; «Δε μου λείπει. Ήταν μια σκέψη που με βασάνιζε πολύ, προτού πάρω την απόφαση και αυτό που ευχόμουν, ήταν να φύγω πρώτη πριν εκείνη με διώξει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share