Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Λίφτινγκ για τη Σοφία Αλιμπέρτη: Το βίντεο που ανέβασε από τη διαδικασία

Στο κρεβάτι του ειδικού

24 Δεκεμβρίου 2022 17:45
Λίφτινγκ για τη Σοφία Αλιμπέρτη: Το βίντεο που ανέβασε από τη διαδικασία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει εγκαταλείψει την Αθήνα και τα φώτα της δημοσιότητας και μένει μόνιμα στην Πάρο.

Ωστόσο, η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια ήρθε για λίγες ημέρες στην πρωτεύουσα για να κάνει μια αισθητική επέμβαση. Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Αλιμπέρτη αποκάλυψε ότι επισκέφτηκε τον γιατρό της για να κάνει ένα μη χειρουργικό λίφτινγκ στο πρόσωπό της.

Η πρώην ηθοποιός δημοσίευσε βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μας δείχνει πως γίνεται η ανώδυνη διαδικασία του μη χειρουργικού λίφτινγκ.

«Λοιπόν για αυτό το ραντεβού ανυπομονούσα πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο. Ίσως για αυτό ανέβηκα στην Αθήνα. Οπότε τι κάνει αυτό το μηχάνημα; Η εμμηνόπαυση έχει συμβάλλει σε όλο αυτό. Νιώθω ασφαλής στα χέρια σου, θα γίνω πιο νέα και πιο σφριγηλή. Δεν πονάει!» ανέφερε χαρακτηριστικά η Σοφία Αλιμπέρτη.

Δείτε το βίντεο

Έτσι σηματοδότησε το τέλος: Το παλάτι κοντά στην Αθήνα που πούλησε η Σοφία Αλιμπέρτη μετά το διαζύγιο με τον Γιάννη Πάριο

Η Σοφία Αλιμπέρτη έγινε γνωστή, μεταξύ άλλων, και για το γάμο της με τον Γιάννη Πάριο, με την ίδια να αποφασίζει ύστερα την απόσυρσή της από τη ζωή στην Αθήνα και την υποκριτική να απομακρύνει οτιδήποτε είχε σχέση με την πρωτεύουσα.

Παρά τη μεγάλη της αγάπη για την Αράχωβα, η Σοφία Αλιμπέρτη αποφάσισε να βάλει πωλητήριο στο «ησυχαστήριο», που διέθετε εκεί και είχε αποκτήσει το 2010, έχοντας τώρα ένα υπέροχο σπίτι στην Πάρο. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια είχε επισκεφθεί το 2014 το χειμερινό θέρετρο μαζί με τον τότε της σύντροφο, Μάνο Κουτσοφιό.

Η πώληση του σαλέ και ο φόβος μετά τη διάρρηξη

Σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά» και ρεπορτάζ της εποχής, είχε ραντεβού με μεσίτη, για να μάθει νεότερα για τους υποψήφιους αγοραστές.

Η αλήθεια είναι πως η ηθοποιός σκεφτόταν εδώ και καιρό να «ξεφορτωθεί» το υπέροχο πέτρινο σπίτι της, καθώς τα τελευταία δύο χρόνια είχε ταλαιπωρηθεί πολύ.

Το 2011 το προσωπικό της «ησυχαστήριο» έβαλαν στο μάτι άγνωστοι διαρρήκτες, οι οποίοι εισέβαλαν στο σαλέ και αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα από αυτό, καθώς και ηλεκτρικές συσκευές.

Η ηθοποιός φοβήθηκε πολύ, καθώς τις περισσότερες φορές που επισκεπτόταν το εξοχικό της ήταν μαζί τα παιδιά της. Ήταν τρομερό για εκείνη να μην νιώθει ασφάλεια στο σπίτι της, το οποίο βρίσκεται σε απομονωμένο σημείο, ενώ σπάνια τη συνόδευε κάποιος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share