Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ασταμάτητος ο Αλ Πατσίνο: Ξανά πατέρας στα 82 του από την 29χρονη καλλονή σύντροφός του

Σκοράρει ακατάπαυστα!

31 Μαΐου 2023 13:35
Ασταμάτητος ο Αλ Πατσίνο: Ξανά πατέρας στα 82 του από την 29χρονη καλλονή σύντροφός του
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Αλ Πατσίνο: Πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς περιμένει το μωράκι του με την πολύ νεότερη και καλλονή σύντροφό του.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το ΤΜΖ, επικαλούμενο συνεργάτες του ηθοποιού, η 29χρονη σύντροφός του, Νουρ Αλφαλάχ, βρίσκεται στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ο Αλ Πατσίνο έχει ακόμη τρία παιδιά, την 33χρονη Τζούλι, την οποία απέκτησε με την Ζαν Ταράντ, και τα 22χρονα δίδυμα, Ολίβια και Άντονι, που απέκτησε με την Μπέβερλι Ντ΄Αντζελο.

Οι πρώτες φήμες για τη σχέση του ηθοποιού με την κατά πολύ νεότερη σύντροφό του κυκλοφόρησαν τον Απρίλιο του 2022, όταν είχαν θεαθεί μαζί σε εστιατόριο, αλλά, τότε, διάφορες πηγές αποκάλυψαν στο “Page Six” ότι οι δύο τους έβγαιναν ραντεβού από την εποχή της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Ο Πατσίνο και η Νουρ ξεκίνησαν να βγαίνουν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Εκείνη επιλέγει κυρίως πλούσιους μεγαλύτερους σε ηλικία άνδρες. Είναι κάποιο καιρό μαζί με τον Αλ και περνάνε καλά. Η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα, μολονότι ο Πατσίνο είναι μεγαλύτερος σε ηλικία από τον πατέρα της» υπογράμμισε άτομο του περιβάλλοντός τους στο Page Six.

Δημοσιεύματα κάνουν λόγο ότι η Νουρ στο παρελθόν είχε σχέση και με τον Μικ Τζάγκερ, όταν ο διάσημος ρόκερ ήταν 74 ετών και εκείνη 22.

Αλ Πατσίνο: Δείτε την καλλονή σύντροφό του

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share