Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Κόλαφος η Ελένη Μενεγάκη για την κόρη της: «Η Λάουρα δε θέλει να...»

«Έπαθε πανικό...»

31 Μαΐου 2023 08:12
Κόλαφος η Ελένη Μενεγάκη για την κόρη της: «Η Λάουρα δε θέλει να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την δημόσια εμφάνισή της μαζί με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο, μίλησε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της και ήταν κόλαφος/ Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε, μάλιστα, και στην 18χρονη κόρη της, τη Λάουρα, δηλώνοντας πως η ίδια δεν θέλει να φαίνεται πουθενά το πρόσωπό της.

«Στη χθεσινή μου βόλτα στους MI-RO μαζί με τον Άγγελο, μου φαινόταν τόσο περίεργο ότι πήγαινα με το παιδί μου. Ρώτησα τρία παιδιά, για πρώτη φορά στη ζωή μου, με σειρά “παιδί μου, θες να έρθεις μαζί με τη μαμά σου;”. Τρώω πρώτη πόρτα από το πρώτο, πάω στο επόμενο και μετά πήγα στο τρίτο που μου είπε ναι.

Μόνο τη Μαρίνα δεν ρώτησα. Νομίζω ότι θα μου έλεγε “ναι, μανούλα”. Τον ρώτησα τον Άγγελο, του είπα ότι εκεί που θα πάμε, θα βγάλουμε φωτογραφίες. Δεν πάμε σε δημόσια μέρη και κρυβόμαστε. Και μου είπε… κανένα πρόβλημα», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη είπε στη συνέχεια για την κόρη της, Λάουρα: «Προχθές κάπου με πέτυχαν με τη μεγάλη μου κόρη, που είναι 18 χρονών, και με ρώτησαν από περιοδικό “μπορούμε να την ανεβάσουμε τώρα πια που είναι 18;”. Και τους είπα όχι, η Λάουρα δεν θέλει το πρόσωπό της να υπάρχει πουθενά. Και το λέω και τώρα σε όλους, σας ζητώ συγγνώμη, τώρα πια για τη 18χρονη δεν αποφασίζω εγώ, αλλά η ίδια.

Μάλιστα, μου έλεγε “πώς ζεις με αυτή τη ζωή μαμά, να μην μπορείς να αισθάνεσαι ελεύθερη σε δημόσιο χώρο;”. Την είχα πάρει να πάμε στο κέντρο της Αθήνας για μια δουλειά κι εμφανίστηκαν φωτογράφοι κι έπαθε πανικό. Και μου είπε “εγώ δεν θέλω να υπάρχει το πρόσωπό μου”. Και καλά κάνει».

«Ανοιχτοχέρηδες» Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Αυτό το «παλάτι» έγραψε ο Ματέο στη Μαρίνα - Όλη η περιουσία που κληρονομεί το στερνοπούλι τους (photo)

Αρκετά «ανοιχτοχέρηδες» φαίνεται πως είναι η Ελένη Μενεγάκη με τον Παντζόπουλο, καθώς το «παλάτι» που έγραψε ο Ματέο στη μικρή Μαρίνα είναι ονειρικό, ενώ η περιουσία που κληρονομεί το στερνοπούλι τους εντυπωσιάζει.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο του περιοδικού «Yes» και όπως καταλαβαίνουμε από την εικόνα, πρόκειται για το ξενοδοχειακό συγκρότημα που έχει ο σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη στην Άνδρο.

Η Μαρίνα Παντζοπούλου είναι η μοναδική κληρονόμος από την πλευρά του Ματέο, καθώς είναι το μοναδικό παιδί που έχει αποκτήσει μέχρι σήμερα. Με την ευκαιρία, αυτή τη σχέση έχουν σήμερα Γιάννης Λάτσιος και Ματέο Παντζόπουλος.

Δείτε το πρωτοσέλιδο

Πρωτοσέλιδο περιοδικού «Yes»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share